Ο Αμβρόσιος «αφόρισε» τον Ηλία Μόσιαλο και τον Χρήστο Χωμενίδη

Ο Αμβόσιος αφόρισε τον Ηλία Μόσιαλο και τον Χρήστο Χωμενίδη Facebook Twitter
Eurokinissi
0

«Αφορισμών» συνέχεια για τον πρώην Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, Αμβρόσιο.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής λειτουργίας «αφόρισε» τον καθηγητή Πολιτικής της Υγείας Ηλία Μόσιαλο και τον συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη.

Ο Αμβρόσιος μίλησε έντονα και για τους δύο, μετά από αναφορές τους στην Παναγία κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με το tempo24, ο Αμβρόσιος κατά την πρωινή λειτουργία, διάβασε μπροστά από την εικόνα της Παναγίας τον «αφορισμό» τους.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο Ηλίας Μόσιαλος είχε αναρτήσει στο Facebook, τα Χριστούγεννα ένα χλευαστικό σκίτσο προκαλώντας αντιδράσεις.

Ο Χρήστος Χωμενίδης από την άλλη, σε διήγημά του ισχυρίστηκε ότι η Παναγία είχε παράνομη σχέση με έναν Ρωμαίο στρατιώτη και ότι ο Ιησούς ήταν καρπός διαφόρων συνευρέσεων που είχε με νεαρούς.

Ο συγγραφέας απάντησε παραθέτοντας σε ανάρτησή του στο Facebook το εν λόγω «αφορισμένο διήγημα» όπως λέει χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται δε, ότι ο πρώην Μητροπολίτης έχει στο παρελθόν αφορίσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και τον Νίκο Χαρδαλιά.

Με πληροφορίες του tempo24

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ελλάδα / Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος συνέδεσε τη σημερινή δόνηση με τον μεγάλο σεισμό των 6,5 Ρίχτερ που είχε σημειωθεί στην περιοχή το 1947, διευκρινίζοντας πως δεν σχετίζεται με το επίκεντρο του σεισμού της Καλαμάτας του 1986
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Η 24χρονη μητέρα και ο 37χρονος σύντροφός της κατηγορούνται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικου και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη
LIFO NEWSROOM