Γλυφάδα: Προφυλακίστηκε το μοντέλο για την υπόθεση κοκαΐνης- Κάνει λόγο για σκευωρία

Γλυφάδα: Προφυλακίστηκε το 31χρονο μοντέλο για την υπόθεση κοκαΐνης- Κάνει λόγο για σκευωρία Facebook Twitter
0

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 31χρονη που συνελήφθη στη Γλυφάδα, το περασμένο Σάββατο, όταν σε έλεγχο της αστυνομίας βρέθηκαν 35 φιξάκια κοκαΐνης στο αυτοκίνητο της.

Η κατηγορούμενη, που έγινε γνωστή στο κοινό από τη συμμετοχή της σε διαγωνισμό Playmate και στο γνωστό ριάλιτι μοντέλων GNTM, πέρασε το πρωί το κατώφλι της 24ης ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί ενώ λίγο νωρίτερα κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης ο πατέρας, η αδελφή της και μια φίλη της, μοντέλο που συμμετείχε επίσης σε ριάλιτι.

Το 31χρονο μοντέλο προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα και μετά την προθεσμία που πήρε, ωστόσο ο δικηγόρος της, δηλώνει πως είναι παντελώς αθώα και η κατηγορία σε βάρος της κατασκευασμένη από εχθρική πλευρά.

Η 31χρονη φέρεται να αρνείται κάθε σχέση με τις ναρκωτικές ουσίες, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, επικαλούμενη επίσης το λευκό ποινικό μητρώο της.

Η ίδια κάνει λόγο για σκευωρία, ενώ έχει καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας αίτημα προκειμένου να εξεταστεί το τζιπ που οδηγούσε από πραγματογνώμονα για να διαπιστωθεί εάν κάποιοι το παραβίασαν και τοποθέτησαν κάτω από το κάθισμα τα 35 φιξάκια κοκαΐνης.

Διαψεύδει και τους αστυνομικούς


Η 31χρονη φέρεται να αντικρούει και τους ισχυρισμούς των αστυνομικών πως κατά τη διάρκεια του τυχαίου, τυπικού, ελέγχου στο αυτοκίνητο της, σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας, ήταν νευρική και αυτό κίνησε τις υποψίες ότι ενδεχομένως κάτι να ήθελε να κρύψει.

Μετά από έρευνα στο τζιπ οι αστυνομικοί εντόπισαν κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου, τα φιξάκια με τη ναρκωτική ουσία.

Επιπλέον, η νεαρή κατηγορουμένη φέρεται να υποστηρίζει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα δεχόταν απειλές πως θα καταστρέψουν την ίδια και το παιδί της.

«Η κόρη μου είναι αθώα. Ο αλήτης που της την έστησε την κλείνει μέσα με ένα παιδί. Να το βρει από τον Θεό», φώναζε η μητέρα της έξω από τα δικαστήρια.

Με πληροφορίες από Ελεύθερο Τύπο, dikastiko.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Εργαζόμενοι και ασθενείς με εγκαύματα από ακτινοβολία UV σε χειρουργείο

Ελλάδα / Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Εργαζόμενοι και ασθενείς με εγκαύματα από ακτινοβολία UV σε χειρουργείο

Αρκετοί εργαζόμενοι εμφάνισαν συμπτώματα όπως πονοκεφάλους, ζαλάδες και άλλες παρενέργειες, ενώ υπάρχει έντονη ανησυχία για τις πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία τόσο του προσωπικού όσο και των ασθενών
LIFO NEWSROOM
Μετς: Βίντεο από την στιγμή που ΙΧ στο οποίο βρέθηκε σορός άνδρα τυλίγεται στις φλόγες

Ελλάδα / Μετς: Βίντεο από την στιγμή που το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε σορός άνδρα τυλίγεται στις φλόγες

ο όχημα, το οποίο έφερε ξένες πινακίδες, φέρεται να ήταν σταθμευμένο για αρκετό καιρό στο σημείο, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής
LIFO NEWSROOM
Κτηματολογικά γραφεία: Σε αργία οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου που εμπλέκονται στο κύκλωμα

Ελλάδα / Κτηματολογικά γραφεία: Σε αργία οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου που εμπλέκονται στο κύκλωμα

Με αντάλλαγμα χρηματικά ποσά, το κύκλωμα προχωρούσε στην κατά προτεραιότητα διεκπεραίωση αιτημάτων έκδοσης εγγράφων και πιστοποιητικών σε Κτηματολογικά Γραφεία
LIFO NEWSROOM