To Netflix παρουσιάζει την πρώτη συλλογή ρούχων με την «υπογραφή» του σχεδιαστή των 70s, Roy Halston Frowick

To Netflix παρουσιάζει την πρώτη συλλογή ρούχων με την «υπογραφή» του σχεδιαστή των 70s, Roy Halston Frowick Facebook Twitter
Halston-Netflix
0

Το Netflix μπαίνει στον κόσμο της μόδας και συνεργάζεται με τον αμερικανικό οίκο μόδας, που δημιούργησε ο σχεδιαστής των 70s,  Roy Halston Frowick.

Σύμφωνα με την Fast Company, η συνεργασία τους αφορά στην επανακυκλοφορία 10 φορεμάτων, με τιμή από 995 έως 1.595 δολάρια, που θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία τον Ιούνιο.

Το Netflix μόλις κυκλοφόρησε μια σειρά πέντε επεισοδίων, που βασίζεται στην πραγματική ιστορία του σχεδιαστή μόδας Roy Halston Frowick. Εκείνος ήταν ο πιο εμβληματικός σχεδιαστής στη δεκαετία του 1970 στη Νέα Υόρκη, με τον Calvin Klein να τον αποκαλεί «τον μεγαλύτερο Αμερικανό σχεδιαστή μόδας που έζησε ποτέ».

Ωστόσο, ο πλούσιος τρόπος ζωής του, οδήγησε στην πτώση του και ο Halston έχασε τον έλεγχο του οίκου του, πριν πεθάνει το 1990. Η οικογένειά του έκανε λόγο για ανακρίβειες στην απεικόνιση της ζωής του.

Αυτό όμως, αποτέλεσε την αφορμή να ξεκινήσει η συνεργασία του Netflix με τον οίκο μόδας. 

Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, οι Netflix και Halston ξεκίνησαν συζητήσεις για τη δημιουργία μιας συλλογής μαζί.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της μόδας Robert Rodriguez συνεργάστηκε στενά με το Netflix για να επιλέξει ποια ρούχα από το σόου θα αναδημιουργήσει για τους καταναλωτές. Κατέληξαν σε 10 δημοφιλή σχέδια από τη σειρά των δεκαετιών '70 και '80.

«Ήταν μια ευκαιρία να επαναφέρουμε εμβληματικές δημιουργίες που ο ίδιος ο Halston εμνπεύστηκε, αλλά να τα διαβάσουμε ξανά και να τα κάνουμε πιο μοντέρνα», δήλωσε ο Rodriguez.

Τα καταστήματα λιανικής πώλησης Saks στην 5η Λεωφόρο και Neiman Marcus θα παρουσιάζουν τα σχέδια στις βιτρίνες τους από τον Αύγουστο, ώστε να μπορεί ο καταναλωτής να διαλέξει τα αγαπημένα του.


Ο Rodriguez ελπίζει ότι αυτή η συνεργασία με το Netflix θα φέρει τον οίκο Halston στο προσκήνιο. «Το Netflix έχει τόσο μεγάλη εμβέλεια που η εκπομπή θα εισαγάγει μια νεότερη γενιά, που δεν γνώριζε τον Halston», είπε.

Ενώ το Netflix αποτελεί βασικό μέρος της συνεργασίας, δεν θα λάβει έσοδα από την πώληση της συλλογής. Αντ' αυτού, βλέπει την κίνηση ως μία ευκαιρία και για τις δύο εταιρείες.

To Netflix παρουσιάζει την πρώτη συλλογή ρούχων με την «υπογραφή» του σχεδιαστή των 70s, Roy Halston Frowick Facebook Twitter
Halston-Netflix
To Netflix παρουσιάζει την πρώτη συλλογή ρούχων με την «υπογραφή» του σχεδιαστή των 70s, Roy Halston Frowick Facebook Twitter
Halston-Netflix
To Netflix παρουσιάζει την πρώτη συλλογή ρούχων με την «υπογραφή» του σχεδιαστή των 70s, Roy Halston Frowick Facebook Twitter
Halston-Netflix

Με πληροφορίες του designtaxi

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γαλλία παραλύει από τις διαδηλώσεις – Χάος σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, οδοφράγματα και συλλήψεις

Διεθνή / Η Γαλλία παραλύει από τις διαδηλώσεις – Χάος σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, οδοφράγματα και συλλήψεις

Από το πρωί της Τετάρτης, χιλιάδες διαδηλωτές κατέκλυσαν δρόμους, πλατείες και σιδηροδρομικούς σταθμούς σε πολλές πόλεις, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις και οδηγώντας σε τουλάχιστον 250 συλλήψεις
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Η Λίσα Κουκ παραμένει στη θέση της διοικήτριας της FED ενώ «μάχεται» για την απομάκρυνσή της από τον Τραμπ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Λίσα Κουκ παραμένει στη FED ενώ θα «μάχεται» ενάντια στην απομάκρυνσή της από τον Τραμπ

Ομοσπονδιακός δικαστής μπλόκαρε προσωρινά τον Τραμπ από το να αποπέμψει την Κουκ από τη θέση της διοικήτριας της FED, έπειτα από καταγγελίες για απάτη σε στεγαστικά δάνεια
LIFO NEWSROOM
Ιράκ: Ελεύθερη έπειτα από δύο χρόνια ομηρίας η Ρωσοϊσραηλινή Ελίζαμπεθ Τσούρκοβ

Διεθνή / Ιράκ: Ελεύθερη έπειτα από δύο χρόνια ομηρίας η Ρωσοϊσραηλινή Ελίζαμπεθ Τσούρκοβ

Η Τσούρκοβ, ερευνήτρια στο επάγγελμα, είχε εξαφανιστεί στο Ιράκ το 2023 κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού - Μήνες μετά ο Νετανιάχου αποκάλυψε πως έχει απαχθεί από την Κατάιμπ Χεζμπολάχ
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινή επιδρομή στην Ντόχα: Διεθνείς αντιδράσεις και φόβοι για τις διαπραγματεύσεις

Διεθνή / Ισραηλινή επιδρομή στην Ντόχα: Συνεδριάζει εκτάκτως απόψε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ - Φόβοι για τις διαπραγματεύσεις

Το εμιράτο «επιφυλάσσεται του δικαιώματος να ανταποδώσει αυτή την κατάφωρη επίθεση», δήλωσε ο πρωθυπουργός του σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν αλ Θάνι.
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων σε YouTube και X για να διαψεύσει τον λιμό στη Γάζα

Διεθνή / «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα»: Η ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων που αμφισβητεί τον λιμό

Το Ισραήλ έχει δαπανήσει τουλάχιστον 42 εκατ. ευρώ σε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το X, που καταλήγουν με τη φράση: «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψέμα»
LIFO NEWSROOM