Μεταμόρφωση: Δολοφόνησαν εν ψυχρώ 58χρονο πρώην πυγμάχο - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

Μεταμόρφωση: Εν ψυχρώ δολοφονία 58χρονου πρώην πυγμάχου - Τι εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ. Facebook Twitter
Eurokinissi/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
0

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ΕΛΑΣ την δολοφονία 58χρονου άνδρα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το θύμα, που ήταν παλιός πυγμάχος, βρισκόταν έξω από καντίνα στην οδό Ιφιγένειας.

Ξαφνικά σταμάτησε δίπλα του μια μηχανή με δύο άτομα και ο συνεπιβάτης πυροβόλησε εναντίον του με αποτέλεσμα ο 58χρονος να πέσει νεκρός. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς. 

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Ελλάδα / Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο νεαρός συγγενής του Φανούρη Καργάκη που συνελήφθη για την έκρηξη - Πώς περιγράφει εκπαιδευτικός, την εμπειρία του από την παραμονή του στα Βορίζα
LIFO NEWSROOM