Πετρούπολη: Συνελήφθη ο τοξοβόλος που σκότωσε σκύλο σε αυλή - Το είχε επιχειρήσει άλλες δυο φορές

τοξοβολος Facebook Twitter
Pixabay - Φωτογραφία Αρχείου
0

Ένας άνδρας 38 ετών, ο οποίος είχε σκοτώσει με τόξο τον περασμένο Φεβρουάριο ένα σκύλο, στην αυλή σπιτιού στην Πετρούπολη, συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία.

Ο δράστης είχε προσπαθήσει άλλες δύο φορές να σκοτώσει τον σκύλο, ράτσας πιτ μπουλ, χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς το πιτ μπουλ τον Απρίλιο του 2020 είχε επιτεθεί στον σκύλο του κατά τη διάρκεια βόλτας και εκείνος είχε αποφασίσει να εκδικηθεί, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ.

Στο σπίτι του βρήκαν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που σκότωσε τον σκύλο καθώς και το ποδήλατο που χρησιμοποίησε για την επόπτευση του σημείου που βρισκόταν το σπίτι.

Ο 38χρονος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο όπου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ενώ η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαστικής οδού.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM