Λιγνάδης: Εισαγγελική παρέμβαση για πιθανή εμπλοκή δομών ανήλικων προσφύγων

Λιγνάδης: Εισαγγελική παρέμβαση για πιθανή εμπλοκή δομών ανήλικων προσφύγων Facebook Twitter
Φωτογραφία LiFO
0

Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας που σχετίζεται με την υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη έδωσε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε εισαγγελική έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί η βασιμότητα δημοσιευμάτων για εμπλοκή τουλάχιστον τριών δομών ανήλικων προσφύγων που φέρεται να μετείχαν σε μαθήματα στο θέατρό του Δημήτρη Λιγνάδη, την περίοδο 2017-2018.

Η Εισαγγελία παρενέβη αυτεπαγγέλτως ενώ τηλεοπτικοί σταθμοί επικαλούνται μαρτυρίες γειτόνων και άλλες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες πολλά προσφυγόπουλα φέρεται να αρνήθηκαν να παρακολουθήσουν ξανά μαθήματα.

Σήμερα το πρωί η Ειδική Γραμματέας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων του υπουργείου Μετανάστευσης Ειρήνη Αγαπηδάκη κατέθεσε υπόμνημα στην εισαγγελία Πρωτοδικών, ζητώντας να διερευνηθούν οι καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

«Ήρθα σήμερα στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών για να ζητήσω την πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών που προκύπτουν από πρόσφατα δημοσιεύματα και αφορούν ενδεχόμενες έκνομες πράξεις που τελέστηκαν κατά την περίοδο 2017-2018 σε βάρος ασυνόδευτων ανηλίκων. Δεν πρέπει να μείνει τίποτε στο σκοτάδι, χωρίς διερεύνηση» δήλωσε η κα Αγαπηδάκη. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τι εκτιμά καθηγητής Χημείας - Συστάσεις για τη χρήση κλιματιστικών από πνευμονολόγο

Πού μπορεί να οφείλεται η οσμή εάν αποκλειστεί η διαρροή αερίου; - Οι συστάσεις της γιατρού Σ. Τσικρικά για τη χρήση κλιματιστικών και η εκτίμηση του καθηγητή Μ. Χάλαρη για το τι μπορεί να συμβαίνει
THE LIFO TEAM