ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Το Πακιστάν εξασφάλισε 17 εκατ. δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca

Το Πακιστάν εξασφάλισε 17 εκατ. δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca Facebook Twitter
Το Πακιστάν εξασφάλισε 17 εκατ. δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca (EPA/Αρχείο)
0

Η κυβέρνηση του Πακιστάν εξασφάλισε 17 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca κατά του κορωνοϊού, στο πλαίσιο του προγράμματος COVAX, δήλωσε το Σάββατο κυβερνητικός αξιωματούχος στον τομέα της Υγείας.

Περίπου 6 εκατομμύρια από τις δόσεις θα φτάσουν στο πρώτο τρίμηνο του 2021 και οι υπόλοιπες μέχρι τα μέσα του έτους, ανέφερε ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού για τις εθνικές υπηρεσίες υγείας Faisal Sultan με ανάρτησή του στο Twitter.

Τον περασμένο χρόνο το Πακιστάν υπέγραψε να ενταχθεί στο παγκόσμιο πρόγραμμα COVAX, το οποίο υποστηρίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Το πρόγραμμα στοχεύει στον εμβολιασμό ανθρώπων σε φτωχές χώρες και χώρες μεσαίου εισοδήματος. 

Mε πληροφορίες του Reuters

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Marketplace για απαχθέντα παιδιά: Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία»

Διεθνή / Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία», σε ένα φρικώδες «marketplace» για απαχθέντα παιδιά

Ο «κατάλογος» επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν τα παιδιά ανά ηλικία, φύλο και εξωτερικά χαρακτηριστικά - Τα παιδιά έχουν ταμπέλες όπως «υπάκουο», «ήρεμο» και «πειθαρχημένο»
LIFO NEWSROOM