ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Πέτσας: Τα σχολεία όλων των βαθμίδων ανοίγουν στις 11 Ιανουαρίου

Πέτσας: Τα σχολεία όλων των βαθμίδων ανοίγουν στις 11 Ιανουαρίου Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα ανοίξουν στις 11 Ιανουαρίου διευκρίνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.


Ο κ. Πέτσας μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε ότι το Σάββατο ανακοινώθηκε «προληπτικά» lockdown, «για να ανοίξουν τα σχολεία με ασφάλεια.»

Κατά τον ίδιο, με την απόφαση του lockdown για μία εβδομάδα «διευκολύνονται και ειδικοί, καθώς θα γνωρίζουν ότι η κατάσταση θα είναι βελτιωμένη». Παράλληλα διαβεβαίωσε πως οι δραστηριότητες που ανεστάλησαν αυτή την εβδομάδα στις 11 Ιανουαρίου θα επανέλθουν.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει την κοινωνία και την οικονομία «γιατί νοιάζεται αλλά και γιατί μπορεί, εφόσον έχει αποκτήσει την αξιοπιστία της στις αγορές.»

Προτεραιότητα της κυβέρνησης κατά τον ίδιο, είναι η μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης, είτε αυτό είναι φόροι είτε εισφορές. «Δεν θα αφήσουμε να γίνει χιονοστιβάδα και να πνίξει το παλιό χρέος από την κρίση επιχειρηματίες αλλά και φυσικά πρόσωπα σημείωσε ο κ. Πέτσας.»

Κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές για ανασχηματισμό σχολίασε ότι έχουμε «νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα», προσθέτοντας χαρακτηριστικά πώς τις αποφάσεις τις λαμβάνει ο πρωθυπουργός «που ξέρει καλύτερα».

Πολιτική
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM