Πέτσας: Τα σχολεία όλων των βαθμίδων ανοίγουν στις 11 Ιανουαρίου

Πέτσας: Τα σχολεία όλων των βαθμίδων ανοίγουν στις 11 Ιανουαρίου Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα ανοίξουν στις 11 Ιανουαρίου διευκρίνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.


Ο κ. Πέτσας μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε ότι το Σάββατο ανακοινώθηκε «προληπτικά» lockdown, «για να ανοίξουν τα σχολεία με ασφάλεια.»

Κατά τον ίδιο, με την απόφαση του lockdown για μία εβδομάδα «διευκολύνονται και ειδικοί, καθώς θα γνωρίζουν ότι η κατάσταση θα είναι βελτιωμένη». Παράλληλα διαβεβαίωσε πως οι δραστηριότητες που ανεστάλησαν αυτή την εβδομάδα στις 11 Ιανουαρίου θα επανέλθουν.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει την κοινωνία και την οικονομία «γιατί νοιάζεται αλλά και γιατί μπορεί, εφόσον έχει αποκτήσει την αξιοπιστία της στις αγορές.»

Προτεραιότητα της κυβέρνησης κατά τον ίδιο, είναι η μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης, είτε αυτό είναι φόροι είτε εισφορές. «Δεν θα αφήσουμε να γίνει χιονοστιβάδα και να πνίξει το παλιό χρέος από την κρίση επιχειρηματίες αλλά και φυσικά πρόσωπα σημείωσε ο κ. Πέτσας.»

Κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές για ανασχηματισμό σχολίασε ότι έχουμε «νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα», προσθέτοντας χαρακτηριστικά πώς τις αποφάσεις τις λαμβάνει ο πρωθυπουργός «που ξέρει καλύτερα».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM