Το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους λάτρεις του καλού καφέ

Το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους λάτρεις του καλού καφέ Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας των δώρων. Μάλιστα, φέτος τα δώρα έχουν μεγαλύτερη συναισθηματική αξία από ποτέ. Είναι ο ιδανικός τρόπος να προσφέρουμε ένα χαμόγελο στους αγαπημένους και να κλείσουμε όμορφα μια δύσκολη χρονιά για όλους. Όμως, δεν χρειάζεται να ψάχνουμε ατελείωτες ώρες για να βρούμε το δώρο που θα τους εντυπωσιάσει. Τα καλύτερα δώρα είναι τα χρήσιμα δώρα. Εκείνα που μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στην καθημερινότητά μας και να την κάνουν λίγο πιο όμορφη και ευχάριστη.

Αν ανάμεσα στους αγαπημένους σας υπάρχει εκείνος που δηλώνει ορκισμένος λάτρης του καλού εκλεκτού καφέ, σας βρήκαμε τέσσερις ιδέες για δώρο που προσφέρουν όχι μόνο τεράστια χαρά, αλλά μια εμπειρία γεμάτη μεθυστικά αρώματα και εξαιρετικές γεύσεις.

Η ελληνική εταιρεία καφέ Kudu Coffee Roasters ετοίμασε μερικά πακέτα δώρου για πιστούς coffee lovers για να σας βοηθήσει να προσφέρετε το πιο ιδιαίτερο δώρο φέτος τα Χριστούγεννα. Η Kudu αναζητά και εισάγει από τις καλύτερες φάρμες στον κόσμο εκλεκτούς κόκκους specialty καφέ, τους οποίος στη συνέχεια καβουρδίζει, δίνοντας στον καθένα το ιδανικό roast profile που του ταιριάζει. Ένας coffee lover είναι αδύνατο να μην εκτιμήσει ένα τέτοιο δώρο.

Winter capsules bag-pack

Το συγκεκριμένο πακέτο είναι ιδανικό για όσους λατρεύουν τον εσπρέσο και χρησιμοποιούν μηχανή με κάψουλες. Περιέχει 8 πακέτα (συνολικά 80 κάψουλες) με single origin ποικιλίες που έρχονται από φάρμες της Κένυας, της Αιθιοπίας, της Κολομβίας και της Βραζιλίας. Το πακέτο περιλαμβάνει ακόμα, δύο φλιτζάνια espresso της εταιρείας Kudu Coffee και μια χρήσιμη Black Tote Bag.

Το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους λάτρεις του καλού καφέ Facebook Twitter

Θα το βρείτε εδώ.

The Fun-ctional Combo

Τι πιο ωραίο από το να ανοίγει κάποιος το δώρο του και μέσα να βρίσκει όχι ένα, όχι δύο, αλλά τέσσερα διαφορετικά πράγματα. Με το Fun-ctional combo θα προσφέρεις δύο αρωματικούς καφέδες από την Κόστα Ρίκα και την Κολομβία, μία πολύ χρήσιμη Tote Bag και ένα θερμός που θα κρατάει τον καφέ στην ιδανική θερμοκρασία για ώρα από την εταιρεία MiiR, η οποία διαθέτει ένα μέρος των εσόδων για τη χρηματοδότηση έργων που εστιάζουν σε καθαρό νερό, σε ένα υγιές περιβάλλον και σε μια ισχυρότερη κοινωνία (Τα MiiR είναι διαθέσιμα σε δύο διαφορετικά χρώματα και μεγέθη).

Το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους λάτρεις του καλού καφέ Facebook Twitter

Θα το βρείτε εδώ.

Clever filter combo

Χειμώνας χωρίς μια ζεστή κούπα καφέ φίλτρου δεν γίνεται. Με αυτό το πακέτο θα προσφέρετε τον πιο γευστικό και γεμάτο αρώματα καφέ φίλτρου που σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί με ό,τι έχει γευτεί κάποιος μέχρι τώρα. Περιέχει το Clever Coffee Dripper, χάρτινα φίλτρα και δυο συσκευασίες καφέ φίλτρου από την Κόστα Ρίκα και την Αιθιοπία. Από την πρώτη κιόλας χρήση του clever dripper σίγουρα θα αναθεωρήσετε ό,τι ξέρατε για τον καφέ φίλτρου. Αναδεικνύει τέλεια τα αρώματα και τις επιγεύσεις του κάθε καφέ. Γιατί μια εκλεκτή πρώτη ύλη θέλει και τον ανάλογο εξοπλισμό.

 

Το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους λάτρεις του καλού καφέ Facebook Twitter

Θα το βρείτε εδώ.

Cold Coffee Lovers

Σε αυτό το πακέτο, μαζί με δύο καφέδες της Kudu Coffee Roasters από την Αιθιοπία και την Κολομβία, θα βρείτε και ένα πρωτοποριακό προϊόν που πήγε σε άλλο επίπεδο την παρασκευή Cold Brew. Για παρασκευή Cold Brew, που δεν χρειάζεται καθόλου ψυγείο, το Asobu είναι η πιο βολική επιλογή στην αγορά. Αποτελείται από 2 αποσπώμενα μέρη, την καράφα παρασκευής και την κούπα take on the go που είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε το ρόφημα να διατηρεί τη θερμοκρασία του για ώρες. Είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψετε. (Το Asobu είναι διαθέσιμο σε 3 διαφορετικά χρώματα).

Το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους λάτρεις του καλού καφέ Facebook Twitter

Θα το βρείτε εδώ.

Φέτος τα Χριστούγεννα προσφέρετε στους αγαπημένους σας aficionados του καλού καφέ -αλλά και σε εσάς- ένα δώρο ξεχωριστό που θα εκτιμήσουν. Γεμίστε την ημέρα τους και το σπίτι τους με όμορφα αρώματα και γεύσεις.

Περισσότερα θα βρείτε εδώ.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα σαλιγκάρια και ένα λάθος αιώνων που οφείλει να διορθωθεί

Nothing Days / Τα σαλιγκάρια και ένα λάθος αιώνων που οφείλει να διορθωθεί

Από την πιο αρχαία καλλιέργεια στην ιστορία μέχρι τις γκουρμέ, ακριβές εκδοχές τους, τα σαλιγκάρια κατέληξαν από βασική τροφή να γίνουν υποτιμημένη και σπάνια, και η αφορμή για τοξικά σχόλια στα social media.
M. HULOT
Οι γεύσεις του καλοκαιριού που φυλάξαμε για το χειμώνα

Γεύση / Φρυγανισμένα, λιόκαφτα, παστά, ξιδάτα: Έτσι μένει η γεύση του καλοκαιριού

Η τέχνη της συντήρησης των τροφών πάει χιλιάδες χρόνια πίσω και έχει ακόμα λόγο ύπαρξης γιατί μεταμορφώνει τα υλικά σε κάτι άλλο. Και αυτό το «άλλο» έχει γαστρονομική και συναισθηματική αξία.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Το πρώτο ελληνικό ουίσκι: Όταν μια παρέα φίλων εμφιάλωσε το όνειρό της

Radio Lifo / Aυτό είναι το πρώτο ελληνικό ουίσκι

Μια ομάδα εννέα φίλων, χωρίς καμία επαγγελματική σχέση με την ποτοποιία, κατάφερε με πείσμα και πολλή αγάπη για το ουίσκι να δημιουργήσει το πρώτο ελληνικό single malt whisky. Δύο από αυτούς, ο Γιάννης Χριστοφορίδης και ο Ντίνος Οικονομόπουλος, μιλούν στη Μερόπη Κοκκίνη γι' αυτό το «ταξίδι» από το κριθάρι και το νερό του Ταΰγετου μέχρι τα βαρέλια vinsanto και τις αμέτρητες δυσκολίες.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
«Το 2025 είναι εξαιρετική χρονιά για τον οινολόγο, ο καλλιεργητής όμως κλαίει»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το 2025 είναι εξαιρετική χρονιά για τον οινολόγο, ο καλλιεργητής όμως κλαίει»

Πώς κύλησε ο φετινός τρύγος σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου; Από τον βορρά ως τον νότο της Ελλάδας, αλλά και σε εμβληματικές περιοχές όπως το Μπορντώ, η Βουργουνδία και η Μεντόζα, οι Έλληνες οινολόγοι καταθέτουν την εμπειρία τους και μιλούν για τις προκλήσεις που φέρνει η κλιματική αλλαγή.
THE LIFO TEAM
Το Χάνι της Ρέρεσης είναι ένα από τα τελευταία της Ελλάδας

Γεύση / Παγόνια, αντίκες και μαγειρευτά σε ένα χάνι που αντέχει στον χρόνο

Το Χάνι της Ρέρεσης, ένα από τα τελευταία της Ελλάδας, παραμένει ανοιχτό για ταξιδιώτες και ντόπιους, με την κυρία Νίτσα να κρατά ζωντανή την παράδοση της φιλοξενίας σε ένα μαγειρείο που θυμίζει λαογραφικό μουσείο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
47’ στο Hygge με την Anne Meurling

Γεύση / Hygge: Ένας φούρνος που μυρίζει θαλπωρή στην Ιπποκράτους

Με νοσταλγία για τις συνταγές της πατρίδας της, μια Σουηδέζα φτιάχνει ψωμί, γλυκά, αέρινο βούτυρο και άψογη μηλόπιτα, δημιουργώντας ατμόσφαιρα βόρειας Ευρώπης - μόλις δυο βήματα από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
M. HULOT
«Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Θρυλικά Μπαρ / «Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Ξέρετε πολλές τσαγερί που να έχουν εξελιχθεί σε ολοήμερα στέκια, να έχουν μισθώσει λεωφορεία για να δουν οι θαμώνες τους μια έκθεση σε άλλον νομό ή να βγάζουν μια βάρκα γεμάτη με μελομακάρονα για κέρασμα στον δρόμο; Και όμως, αυτό το μέρος υπάρχει και έχει ξενυχτήσει γενιές στο λιμάνι των Χανίων.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Χταπόδι με σύκα: Μια για πολλούς άγνωστη και σίγουρα απρόσμενη συνταγή

Γεύση / Χταπόδι με σύκα: Μια για πολλούς άγνωστη και σίγουρα απρόσμενη συνταγή

«Όπου υπάρχουν συκιές, λίγο πιο πέρα αρχίζουν τα βότσαλα και μετά η Μεσόγειος και μετά το χταπόδι. Και κάπου, σ’ ένα πανηγυρικό τραπέζι, συναντώνται το χταπόδι και τα σύκα. Μαγειρεμένο το χταπόδι, μαγειρεμένα και τα λιόκαφτα, ξερά σύκα».
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ