Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Ενδεχομένως αύριο παίρνει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Ενδεχομένως αύριο παίρνει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό Facebook Twitter
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Ενδεχομένως και αύριο εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό (Eurokinissi)
0

Καλά εξελίσσεται η υγεία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο οποίος νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Open, ο Αρχιεπίσκοπος ενδεχομένως να λάβει εξιτήριο ακόμα και αύριο από το νοσοκομείο καθώς οι εξετάσεις που έκανε είχαν καλά αποτελέσματα.

Ωστόσο, οι γιατροί του συνέστησαν να παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και σήμερα.

Χθες, πληροφορίες ανέφεραν ότι ενδεχομένως να έπαιρνε εξιτήριο σήμερα Κυριακή, ωστόσο η θεράπουσα ιατρός του έκρινε ότι είναι καταλληλότερο ο μακαριότατος να παραμείνει σήμερα για παρακολούθηση.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της 19ης Νοεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εισήχθη σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ο ίδιος διαγνώστηκε με κορωνοϊό τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, με ήπια ωστόσο συμπτωματολογία. Παρ' όλα αυτά κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά σε ΜΑΦ.

Στη συνέχεια κυκλοφόρησε έντονη φημολογία πως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ακολουθεί θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα, όπως εκείνη που χορηγήθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ όταν νόσησε από κορωνοϊό.

Άμεση ήταν η διάψευση από την διευθύντρια ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, Αναστασία Κοτανίδου. «Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον Αρχιεπίσκοπο. Τα θεραπευτικά μέσα που ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα, ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει», σημείωσε η κ. Κοτανίδου, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, έσπευσε από την πλευρά του να τονίζει πως «όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν γι' αυτό είναι οι θεράποντες γιατροί».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές σε όλη ην Ελλάδα: Νύχτα μάχης με τα πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Ελλάδα / Φωτιές σε όλη την Ελλάδα: Πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Εκτός ελέγχου εξαιτίας και των ισχυρών ανέμων η φωτιά στον Αητό Μεσσηνίας - Μάχη με τον χρόνο στην Εύβοια - Διάσπαρτες εστίες χωρίς ανέμους στη Δροσοπηγή - Ζητήθηκε διεθνής βοήθεια
LIFO NEWSROOM
Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί, καίγονται γραμμές της ΔΕΗ

Ελλάδα / Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί

Το πύρινο μέτωπο που κινείται προς το Αφράτι παρουσιάζει μεγάλη ένταση και ταχύτητα εξάπλωσης - Τεράστιες φλόγες ξεπέρασαν ακόμα και αντιπυρικές ζώνες πλάτους 15 μέτρων σε παραποτάμιες περιοχές
LIFO NEWSROOM
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Δροσοπηγή: Το δεύτερο μέτωπο μπήκε στο Κρυονέρι - Μηνύματα από το 112

Ελλάδα / Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Δροσοπηγή: Το δεύτερο μέτωπο μπήκε στο Κρυονέρι - Μηνύματα από το 112

Το ένα μέτωπο καίει σπίτια στο Κρυονέρι - Το άλλο μέτωπο είναι στα όρια της Δροσοπηγής - Επιχειρούν 145 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 44 οχήματα, εθελοντές, 10 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα
LIFO NEWSROOM