Η Μάιλι Σάιρους είπε πως υποτροπίασε με το αλκοόλ στην καραντίνα: «Tώρα είμαι νηφάλια ξανά»

Η Μάιλι Σάιρους είπε πως υποτροπίασε με το αλκοόλ στην καραντίνα: «Tώρα είμαι νηφάλια ξανά» Facebook Twitter
0

Η Μάιλι Σάιρους αποκάλυψε πως είναι νηφάλια δυο εβδομάδες μετά από μια υποτροπή εν μέσω πανδημίας. 

«Εγώ, όπως πολλοί άνθρωποι, για να είμαι ειλικρινής, στην διάρκεια της πανδημίας κατέρρευα», παραδέχθηκε. «Δεν θα καθόμουν ποτέ εδώ να πω, "ήμουν νηφάλια". Έπεσα και συνειδητοποίησα πως πλέον είμαι νηφάλια, εδώ και δυο βδομάδες και νιώθω πως αυτή τη φορά πραγματικά το αποδέχθηκα», είπε στο Apple Music 1. 

Η 28χρονη τραγουδίστρια μίλησε επίσης για τα προβλήματα με το αλκοόλ και τις δυσκολίες που προκύπτουν από τις αποφάσεις που παίρνει όταν βρίσκεται υπό την επήρεια του ποτού. «Δεν έχω πρόβλημα με το ποτό. Έχω πρόβλημα με τι αποφάσεις που παίρνω όταν ξεπερνάω το όριο», είπε. 

Μιλώντας για το πώς διαχειρίστηκε την πρόσφατη υποτροπή της, η Σάιρους είπε πως προσπαθεί να ιχνηλατήσει την απόφαση να πιει, αντί να τα βάζει με τον εαυτό της. 

«Ένα από τα πράγματα που χρησιμοποιώ είναι, "μην εξοργίζεσαι, γίνε περίεργος". Οπότε μην θυμώνεις με τον εαυτό σου, αλλά αναρωτήσου, "Τι συνέβη;". Για μένα, τα έκανα χάλια επειδή δεν είμαι μετριοπαθής άνθρωπος και δεν πιστεύω πως όλοι πρέπει να είναι νηφάλιοι». 

Η Μάιλι Σάιρους έγινε χτες 28 ετών και όπως εξηγεί, αποφάσισε στα φετινά της γενέθλια να προσέξει περισσότερο την υγεία της. «Τα 27 για μένα ήταν μια χρονιά που έπρεπε πραγματικά να προστατεύσω τον εαυτό μου. Αυτό βασικά με έκανε να θέλω να γίνω νηφάλια επειδή έχουμε χάσει τόσα είδωλα στα 27. Ήταν κομβική στιγμή», είπε με αφορμή το γεγονός πως η Έιμι Γουάινχαουζ και ο Κερτ Κομπέιν πέθαναν σε αυτή την ηλικία. 


Σε παλαιότερη συνέντευξη έχει πει πως η νηφαλιότητα επηρέασε το είδος συντρόφου που ελπίζει να βρει. Ο ιδανικός σύντροφος θα πρέπει να είναι νηφάλιος, να φροντίζει τον εαυτό του και να τρώει υγιεινά, σύμφωνα με την ίδια. 

«Δεν θέλω να βοηθάω κάποιον στο ταξίδι του προς τη νηφαλιότητα επειδή δουλεύω τη δική μου», εξήγησε. «Μπορείς να ελέγξεις ποιοι θα μπουν στη ζωή σου και εγώ ελέγχω ποιος έρχεται και ποιος όχι». 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια τελετή αλλιώτικη: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε μέσα στο μουσείο της Ολυμπίας

Πολιτισμός / Μια τελετή αλλιώτικη: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε μέσα στο μουσείο της Ολυμπίας

Παρά την αναγκαστική μεταφορά στο μουσείο, η τελετή διατήρησε τα καθιερωμένα τελετουργικά, δηλαδή τις χορογραφημένες κινήσεις των «ιερειών» και των κουρών, καθώς και απαγγελίες στην ελληνική γλώσσα
LIFO NEWSROOM
Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Πολιτισμός / Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Εξερευνώντας τη σημασία της μορφής της Αφροδίτης από την Παλαιολιθική περίοδο μέχρι σήμερα, το έργο θα φιλοξενηθεί από τις 19 Μαρτίου ως τις 31 Αυγούστου 2026 στο Μέγαρο Σταθάτου μαζί με δέκα αντίγραφα ειδωλίων «Αφροδίτης» της Ανώτερης παλαιολιθικής περιόδου
LIFO NEWSROOM
Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Τζένιφερ Λόρενς στη νέα ταινία της Λιν Ράμσεϊ, η «Σπασμένη Φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη, και μια ιδιαίτερη ρομαντική κομεντί ξεχωρίζουν από την κινηματογραφική σοδειά αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Ο Γιώργος Χατζιδάκις αναφέρει ότι το αίτημα για την περιοδεία είχε απορριφθεί «ρητά», καθώς «δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές και στο καλλιτεχνικό ήθος» του Μάνου Χατζιδάκι
LIFO NEWSROOM
Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Πολιτισμός / Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, ο Πάπας Λέων επισκέπτεται την Τουρκία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 1.700 χρόνια από τη Σύνοδο της Νίκαιας, σε μια επίσκεψη που αναζωπυρώνει τις ελπίδες για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
LIFO NEWSROOM