Ηράκλειο: Συνελήφθη άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε σκυλί - Πρόστιμο 30.000 ευρώ

Ηράκλειο: Συνελήφθη άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε σκυλί - Πρόστιμο 30.000 ευρώ Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
0

Συνελήφθη άνδρας στο Ηράκλειο Κρήτης, που πυροβόλησε και σκότωσε σκυλί, ενώ του επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Ο άντρας συνελήφθη το πρωί της Κυριακής, σε περιοχή του δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς και για παραβάσεις περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς με τη χρήση κυνηγετικού όπλου πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα ένα σκυλί.

Ακολούθησαν έρευνες στην οικία του, καθώς και σε Ι.Χ.Φ ιδιοκτησίας του κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, ένα κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο άντρας πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ με καραμπίνα έναν αδέσποτο σκύλο που καθόταν δίπλα σε ένα κάδο σκουπιδιών. Στη συνέχεια πήρε το νεκρό ζώο και το πέταξε στα χωράφια.

Στον συλληφθέντα επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήματα Φαιστού, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΚΑΪ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Ελλάδα / Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού - Σήμερα θα ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του κυλικείου, μετά την ανάθεσή του σε διαχειριστή
LIFO NEWSROOM
Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM