Φωτιά στην Πάτρα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Απειλήθηκαν σπίτια

Φωτιά στην Πάτρα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Απειλήθηκαν σπίτια Facebook Twitter
Φωτό: Sotiris Belezakis/ Lifo
0

Περισσότεροι από 70 πυροσβέστες με 30 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα επιχειρούν στην περιοχή της Βούντενης, του δήμου Πατρέων, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την φωτιά που καίει αγροτοδασική έκταση.

Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων, που προσπαθούν να κρατήσουν το πύρινο μέτωπο μακριά από κατοικημένες περιοχές, συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Περιπολικά της Αστυνομίας έχουν προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιμετρική οδό της Πάτρας και σε γειτονικούς δρόμους, ώστε να μην παρεμποδίζεται η κίνηση των οχημάτων της πυροσβεστικής και της πολιτικής προστασίας.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, λόγω του μεγάλου σε έκταση πύρινου μετώπου ζητήθηκε από κατοίκους της περιοχής να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους ενώ κινδύνεψαν να καούν επίσης εργοστάσια που βρίσκονται στην περιοχή.

Το μέτωπο της φωτιάς φέρεται να είναι περίπου 3 χιλιόμετρα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM