Πρόταση γάμου στο βυθό της Αλοννήσου: Σε βάθος 3 μέτρων είπε το «ναι» η μέλλουσα νύφη

Πρόταση γάμου στο βυθό της Αλοννήσου: Σε βάθος 3 μέτρων είπε το «ναι» η μέλλουσα νύφη Facebook Twitter
Ο μέλλων γαμπρός πέρασε το δαχτυλίδι την αγαπημένη του σε βάθος τριών μέτρων
0

Λίγες ημέρες μετά τα εγκαίνια του πρώτου υποβρύχιου μουσείου στην Ελλάδα, που άνοιξε τις «υδάτινες» πύλες του στην Αλόννησο, ήρθε και μια θεαματική πρόταση γάμου στο βυθό του νησιού.

Η υποβρύχια πρόταση γάμου πραγματοποιήθηκε στο νησί με τη συγκατάθεση του δημάρχου, Πέτρου Βαφίνη και τη συνδρομή της προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού του νησιού, Μαρίας Αγάλλου η οποία οργάνωσε σε συνεννόηση με καταδυτικό κέντρο το εγχείρημα.

Σε βάθος τριών μέτρων, η μέλλουσα νύφη έγνεψε το «ναι» και στη συνέχεια ο σύντροφός της τής πέρασε το δαχτυλίδι. 

 

Υπενθυμίζεται πως το περασμένο Σάββατο εγκαινιάστηκε στο νησί το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας, παρουσία της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη και καθίσταται πλέον ο αρχαιότερος επισκέψιμος ενάλιος αρχαιολογικός χώρος.

Σημειώνεται ότι κοντά στη νησίδα Περιστέρα της Αλοννήσου σε βάθος 25 μέτρων, εντοπίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ένα από τα μεγαλύτερα ναυάγια πλοίων της κλασικής εποχής. Το πλοίο μετέφερε περισσότερους από 4.000 αμφορείς, πριν ναυαγήσει. Ο αριθμός των αμφορέων, η κατάσταση διατήρησης του ναυαγίου και η ομορφιά των νερών και του βυθού της περιοχής, που βρίσκεται μέσα στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Βορείων Σποράδων, το καθιστούν ένα μοναδικό αξιοθέατο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM