ΜέΡΑ25: Αποχωρήσεις στελεχών με αιχμές κατά Βαρουφάκη - Καταγγέλλουν νεποτισμό και αδιαφάνεια

ΜέΡΑ25: Αποχωρήσεις στελεχών με αιχμές κατά Βαρουφάκη - Καταγγέλλουν νεποτισμό και αδιαφάνεια Facebook Twitter
0

Τρία στελέχη του ΜέΡΑ25 αποχώρησαν το τελευταίο διάστημα από το κόμμα αφήνοντας αιχμές για τη λειτουργία του.

Συγκεκριμένα, από το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη αποχώρησαν ο Περικλής Φλωρόπουλος, πρώην συντονιστής του ΜέΡΑ25 στην Πάτρα, ο Αριστοτέλης Παναγόπουλος, ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής και η Ράνια Νταλλή, επίσης υποψήφια στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές. 

Σε κοινή τους μακροσκελή ανάρτησή στο Facebook, Περικλής Φλωρόπουλος και Αριστοτέλης Παναγόπουλος, αφήνει αιχμές κατά του γραμματέα του ΜέΡΑ 25, όσο και κατά της συζύγου του, Δανάης Στράτου, ενώ υποστηρίζουν ότι «υπάρχουν άλλες οικογένειες, σύζυγοι, παιδιά, ανίψια που κατέχουν αρκετές έμμισθες θέσεις εντός του κόμματος».



«Δεν μπορείς να τα βάζεις με την παρασιτική ολιγαρχία, αλλά να ψωνίζεις για τα γραφεία του κόμματος από παρασιτικές πολυεθνικές. Το κόμμα γέμισε με νεαρά έμμισθα στελέχη τα οποία φυσικά είναι ναι σε όλα προς τον αρχηγό, δεν έχουν ένα ένσημο εργασίας και το κυριότερο είναι αριστεριστές ή αλλιώς άτομα με τις παιδικές ασθένειες του κομμουνισμού όπως έγραφε ο Λένιν», αναφέρουν τα στελέχη του κόμματος. 

«Για τα εσωκομματικά δεν θα σας πούμε λεπτομέρειες καθότι τα γνωρίζουν μόνο οι εντός του κόμματος. Κανένα όργανο, πλήρης σκοταδισμός και αδιαφάνεια», αναφέρουν σε άλλο σημείο. 

Από την πλευρά της η υποψήφια βουλευτής Ράνια Νταλλή σε δική της ανάρτηση στο Facebook υποστηρίζει μεταξύ άλλων, ότι «εδώ και καιρό νιώθω ξένο σώμα χωρίς να με συνδέει τίποτα με τις "οικογένειες" και τις "παρέες" που κυριαρχούν στο κόμμα». 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM