Μάρθα Καραγιάννη: Σκόρπισαν την τέφρα της στο Κερατσίνι -Το τραγούδι που είχε ζητήσει να ακουστεί

Η Μάρθα Καραγιάννη χαμογελαστή Facebook Twitter
Φωτ: EUROKINISSI
0

Για την τελευταία επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη, περιγράφοντας όλα όσα έγιναν για να την πραγματοποιήσουν, μίλησε ο καλός της φίλος, Δημήτρης Σούρας.

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, η οποία «έφυγε» στα 82 της χρόνια, ο κ. Σούρας μαζί με την Ντόρα Δούμα βρέθηκαν στο Κερατσίνι, προκειμένου να εκπληρώσουν την επιθυμία της ηθοποιού.

«Η τελευταία επιθυμία της Μάρθας ήταν να σκορπίσουμε την τέφρα. Αυτό έγινε στο Κερατσίνι. Αν με ρωτήσετε πού ακριβώς, δεν ξέρω να σας πω. Δεεν ήθελε άδεια να γίνει στο Κερατσίνι γιατί εμείς πήγαμε σε ένα απόμερο μέρος, πολύ απόμερο, ήταν ένα πολύ μικρό λιμανάκι, η Ντόρα Δούμα κι εγώ, κανένας άλλος, και κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε.

Η Μάρθα μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Εκεί είναι τα παιδικά της χρόνια, εκεί πήγε σχολείο, εκεί ξεκίνησε το χορευτικό της ταλέντο, βλέποντας θιάσους τα καλοκαίρια. Εκεί μεγάλωσε η Μάρθα και αυτή ήταν η επιθυμία της», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σούρας.

Ο Δημήτρης Σούρας είπε στη συνέχεια: «Ήταν ένα απόμερο λιμανάκι, πάρα πολύ μικρό με κάτι βράχια που δυσκολευτήκαμε πολύ να ανέβουμε, αλλά τα καταφέραμε. Και το ρίξαμε στη θάλασσα».

Μάρθα Καραγιάννη: Είχε ζητήσει να ακούγεται το τραγούδι «Δραπετσώνα»

Όπως αποκάλυψε, ο κ. Σούρας επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη ήταν την ώρα που σκορπιζόταν η τέφρα να ακούγεται το τραγούδι «Δραπετσώνα», που ήταν το αγαπημένο.

«Ήταν μια στιγμή στενάχωρη, ιδιόρρυθμη, αμήχανη. Δεν ξέραμε πώς να αντιδράσουμε», είπε, προσθέτοντας ότι όλα όσα έκαναν τα είχε ζητήσει η Μάρθα Καραγιάννη.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM
Γιώργος Καπουτζίδης: «Μία φωτογραφία ίσον χίλια ψέματα» - Τι είπε για την ανάρτηση μετά την κηδεία του Γεράσιμου Μιχελή

It's Viral / Γιώργος Καπουτζίδης: «Μία φωτογραφία ίσον χίλια ψέματα» - Τι είπε για την επίμαχη ανάρτηση του Αργύρη Αγγέλου

Ο ηθοποιός, μήνες μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τη φωτογραφία που ανήρτησε ο Αργύρης Αγγέλου, μετά την κηδεία του Γεράσιμου Μιχελή, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα
THE LIFO TEAM