Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν θα ήθελα να ξαναζήσω αυτό το κυνήγι, παραλίγο να σηκώσω χέρι σε άνθρωπο»

Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν θα ήθελα να ξαναζήσω αυτό το κυνήγι, παραλίγο να σηκώσω χέρι σε άνθρωπο» Facebook Twitter
Βασίλης Μπισμπίκης / EUROKINISSI
0

Σε μία σπάνια συνέντευξη προχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης, μιλώντας μεταξύ άλλων για τα όσα βίωσε την περίοδο που έγινε γνωστή η σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή.

Δεδομένου του ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένας ηθοποιός που κρατούσε πάντα χαμηλό προφίλ και απασχολούσε μόνο για τη δουλειά του, εξηγεί σε εκπομπή του Mega πως ένιωσε ότι εισβάλλουν στην πολύ προσωπική του ζωή. Μάλιστα τονίζει πως το «κυνηγητό» που βίωσε από τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους, είναι κάτι που δεν θα ήθελε να επαναληφθεί στη ζωή του.

«Ήταν χυδαιότητα, δεν υπάρχει καμία ηθική. Παρασιτικοί οργανισμοί οι οποίοι λειτουργούν πάνω σε ανθρώπους, ζουν μέσα από αυτό, κριτικάρουν τις ζωές τους, σχολιάζουν, ένα από τα πράγματα που δεν θα ήθελα να ξαναζήσω αυτό το κυνήγι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπιμπίκης.

Σε ερώτηση μάλιστα του δημοσιογράφου Νίκου Συρίγου, αν για όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για εκείνον τότε χρειάστηκε να πάρει κάποιο τηλέφωνο και να ζητήσει εξηγήσεις, ο ηθοποιός απάντησε «ναι». «Σήκωσα ναι το τηλέφωνο και το χέρι μου παραλίγο να σηκώσω σε άνθρωπο», συμπλήρωσε ο Βασίλης Μπιμπίκης.

«Έβλεπα τις προάλλες μία εκπομπή που έβαζαν κοιλιές και έκαναν εμένα. Πώς είναι ο Μπισμπίκης, η κοιλιά του, αν ρουφιέται. Ρε φίλε, κατ’ αρχάς ξέρεις για ποιον λόγο μπορεί να έχω εγώ κοιλιά; Μπορεί να παίρνω φάρμακα και να μην μπορώ να αδυνατίσω. Από τη μία κάνουν body shaming και από την άλλη ηθικολογούν στις εκπομπές τους»», κατέληξε.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM
Διάσημος ταυρομάχος επέστρεψε από τη σύνταξη και τον «κάρφωσε» ταύρος- Σκληρές εικόνες

It's Viral / Διάσημος ταυρομάχος επέστρεψε από τη σύνταξη και τον «κάρφωσε» ταύρος- Σκληρές εικόνες

Η συζήτηση για την κατάργηση των ταυρομαχιών στην Ισπανία και γενικότερα στον ισπανόφωνο κόσμο παραμένει έντονη και βαθιά διχαστική, με επιχειρήματα που ακουμπούν τόσο στην παράδοση όσο και στην ηθική.
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

TV & Media / Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

Η νέα σειρά του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου, όμως η καμπάνια της έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με επικριτές να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι εξωραΐζει την εικόνα του Ισραήλ μέσα στη συγκυρία του πολέμου στη Γάζα.
THE LIFO TEAM