Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν θα ήθελα να ξαναζήσω αυτό το κυνήγι, παραλίγο να σηκώσω χέρι σε άνθρωπο»

Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν θα ήθελα να ξαναζήσω αυτό το κυνήγι, παραλίγο να σηκώσω χέρι σε άνθρωπο» Facebook Twitter
Βασίλης Μπισμπίκης / EUROKINISSI
0

Σε μία σπάνια συνέντευξη προχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης, μιλώντας μεταξύ άλλων για τα όσα βίωσε την περίοδο που έγινε γνωστή η σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή.

Δεδομένου του ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένας ηθοποιός που κρατούσε πάντα χαμηλό προφίλ και απασχολούσε μόνο για τη δουλειά του, εξηγεί σε εκπομπή του Mega πως ένιωσε ότι εισβάλλουν στην πολύ προσωπική του ζωή. Μάλιστα τονίζει πως το «κυνηγητό» που βίωσε από τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους, είναι κάτι που δεν θα ήθελε να επαναληφθεί στη ζωή του.

«Ήταν χυδαιότητα, δεν υπάρχει καμία ηθική. Παρασιτικοί οργανισμοί οι οποίοι λειτουργούν πάνω σε ανθρώπους, ζουν μέσα από αυτό, κριτικάρουν τις ζωές τους, σχολιάζουν, ένα από τα πράγματα που δεν θα ήθελα να ξαναζήσω αυτό το κυνήγι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπιμπίκης.

Σε ερώτηση μάλιστα του δημοσιογράφου Νίκου Συρίγου, αν για όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για εκείνον τότε χρειάστηκε να πάρει κάποιο τηλέφωνο και να ζητήσει εξηγήσεις, ο ηθοποιός απάντησε «ναι». «Σήκωσα ναι το τηλέφωνο και το χέρι μου παραλίγο να σηκώσω σε άνθρωπο», συμπλήρωσε ο Βασίλης Μπιμπίκης.

«Έβλεπα τις προάλλες μία εκπομπή που έβαζαν κοιλιές και έκαναν εμένα. Πώς είναι ο Μπισμπίκης, η κοιλιά του, αν ρουφιέται. Ρε φίλε, κατ’ αρχάς ξέρεις για ποιον λόγο μπορεί να έχω εγώ κοιλιά; Μπορεί να παίρνω φάρμακα και να μην μπορώ να αδυνατίσω. Από τη μία κάνουν body shaming και από την άλλη ηθικολογούν στις εκπομπές τους»», κατέληξε.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντέμη Γεωργίου: «Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε στην κηδεία της» είπε φίλη της- Ξέσπασε σε κλάματα

TV & Media / Ντέμη Γεωργίου: «Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε στην κηδεία της» είπε φίλη της- Ξέσπασε σε κλάματα

«Είχε στείλει μήνυμα στον άλλο κουμπάρο, τον φίλο μας, ότι αν κλείσει τα μάτια της θα φύγει, οπότε εκεί καταλάβαμε την σοβαρότητα της κατάστασης» ανέφερε μεταξύ άλλων
LIFO NEWSROOM