ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.9.2021 | 15:10

Πρώτη φορά μου συμβαίνει

Εχθές πήγαμε με ένα φίλο μου(κοπέλα εγώ)σε ένα μαγαζί το οποίο είναι gay friendly.Πηγαίνουμε μία στο τόσο σε αυτά τα μαγαζιά,γιατί ο φίλος μου είναι gay in the closet,και μόνο εκεί μπορεί να εκφραστεί το παιδί κάπως πιό ελεύθερα.Αυτό το γράφω,για να πώ ότι πηγαίνουμε γι'αυτό το λόγο και όχι από περιέργεια. Σε κάποια φάση,τελείως τυχαία,πιάσαμε συζήτηση με μία κοπέλα που ήταν σε διπλανή παρέα από εμάς.Κάποια στιγμή που μιλούσαμε εγώ κι εκείνη,μου είπε με διακριτικό τρόπο και χωρίς να με φέρει σε δύσκολη θέση,ότι θα ήθελε πολύ να γνωριστούμε περισσότερο.Κατάλαβα που το πάει,κι ενώ εγώ είμαι straight,δέν ξέρω γιατί αλλά δέν της το είπα και το άφησα κάπως στο αόριστο.Όλη την υπόλοιπη ώρα στο μαγαζί ήμασταν οι δυό μας και μιλούσαμε.Εκείνη πολύ ενδιαφέρον άτομο,με ωραίες απόψεις για πολλά θέματα,με χιούμορ,συμπτωματικά έχουμε τελειώσει την ίδια σχολή,είμαστε κοντά ηλικιακά(εγώ 23,εκείνη 25)και όμορφη κοπέλα,να το πώ κι αυτό!Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και social,σήμερα μιλήσαμε δύο φορές,η συζήτηση κύλησε πολύ φυσικά και αβίαστα όπως κι εχθές,και τελικά κανονίσαμε να βγούμε αύριο οι δυό μας.Αυτό τώρα είναι ραντεβού,είναι κάτι σάν ραντεβού,τί είναι τελικά ούτε κι εγώ ξέρω.Από τη μία,εγώ δέν θέλω κάτι περισσότερο,από την άλλη όμως θα ήθελα να δώ πώς εξελίσσεται μία τέτοια φάση,έτσι για την εμπειρία,γιατί δέν μου έχει ξανατύχει.Το πιό σημαντικό όμως είναι ότι άρχισα να αναρωτιέμαι γιατί αφού υποτίθεται ότι δέν θέλω κάτι περισσότερο,δέν το ξεκαθάρισα από την αρχή;Σκέφτομαι τί είναι αυτό που με ώθησε στο να το συνεχίσω,σκέφτομαι μήπως μου συμβαίνει κάτι που μέχρι τώρα δέν είχα καταλάβει για τον εαυτό μου.Να πώ την αλήθεια,σταματάει το μυαλό μου,μπλοκάρω,και δέν θέλω να το σκεφτώ περισσότερο.Ιδανικά,θα ήθελα να δημιουργηθεί μία φιλική σχέση μεταξύ μας,γιατί από αυτό το ελάχιστο που την γνώρισα,μόνο θετικές εντυπώσεις έχω,αλλά δέν ξέρω άν αυτό είναι εφικτό.Άντε να δούμε τί θα γίνει τελικά...
ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ (20) ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ (27)
3
 
 
 
 
σχόλια

Επειδή συμβαίνει συχνά τα άτομα που δεν ξέρουν τι ακριβώς θέλουν, ανεξαρτήτως φύλου, να πληγώνουν πολύ την άλλη πλευρά άθελά τους, προτείνω να ξεκαθαρίσεις τις διαθέσεις σου. Δηλαδή αυτά που λες από το "ιδανικά..." και μετά, προτείνω να το αναφέρεις.

Γιατί το "αντε να δούμε τι θα γίνει" με το οποίο κλείνεις, δηλώνει ακριβώς ότι δεν ξέρεις. Και δεν είναι κακό να μην ξέρεις τι θέλεις, αλλά είναι κακό να παρασύρεις στον τυφώνα όσους ξέρουν.

Καλό θα ήταν η άλλη κοπέλα να γνωρίζει ότι είσαι στρέιτ και βγαίνεις για την εμπειρία κτλ. Πρέπει να έχουμε ανοιχτά χαρτιά όταν κάνουμε μια γνωριμία. Είτε φιλική είτε οτιδήποτε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ