ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.10.2017 | 22:41

Ο έρωτας παιδεύει;

Λοιπόν επειδή μάλλον δεν θα βρω το κουράγιο (ακόμα) να στο πω, θα το πω εδώ γιατί πλέον με πνίγουν τα συναισθήματα. Ναι είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί σου εδώ και κάτι μήνες, σε σκέφτομαι όλη μέρα, θέλω να σε βλέπω όλη μέρα να κάνουμε πράγματα μαζί, να σε μάθω καλύτερα.. Κάθε φορά που είμαστε στον ίδιο χώρο νιώθω αυτή την ενέργεια και από εσένα, νιώθω ότι θέλουμε να πούμε πολλά ο ένας στον άλλον αλλά κανένας δεν τολμά..
2
 
 
 
 
σχόλια
Ο έρωτας από μόνος του δεν παιδεύει, οι άνθρωποι τείνουν να κάνουν πιο περίπλοκα τα πράγματα από ότι είναι στην πραγματικότητα. Δεν είναι για τους δυνατούς ο έρωτας, είναι κυριαρχία, είναι πόλεμος ή που θα αφεθείς και θα καείς στη φωτιά του, ή που θα τον απαρνηθείς. Μην βιαστείς να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου αν δεν είσαι σίγουρη, αν όμως νιώθεις ότι πνίγεσαι από αυτά πες του το, δείξτου το, κάνε κάτι για να μην σε " καταπιεί" το μέσα σου. Καλή τύχη!