Γεννημένος στο Ντεχράντουν της Ινδίας, ο επιτυχημένος κωμικός έχει ήδη διανύσει πολύ αξιόλογη πορεία στο χώρο του stand-up αλλά και του κινηματογράφου. Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στο Bollywood το 2007 έχοντας συγκεντρώσει μεγάλη προσοχή από το κοινό και τους κριτικούς με ταινίες όπως Badmaash Company, Go Goa Gone και Delhi Belly. Στην συνέχεια συμμετείχε, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, στην ομάδα του "The Great Indian Comedy Show". Η εμπορική επιτυχία του είναι αποτέλεσμα επιμονής και οράματος έχοντας ανεβάσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με τεράστιες εισπρακτικές δημιουργίες που τον κατατάσσουν σήμερα στα υψηλότερα κλιμάκια των box office.

 

Με μία καριέρα που μετράει πάνω από 100 παραστάσεις, εμφανίσεις σε υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις και φεστιβάλ όπως "Fringe Festival" στο Εδιμβούργο, "Just For Laughs Festival" στο Μόντρεαλ καθώς και στο "Soho Theatre" του Λονδίνου, τηλεοπτικές εκπομπές όπως "Conan" με τον Conan O'Brien, ο Vir Das έχει κατακτήσει επάξια την θέση του στην λίστα του περιοδικού Variety ως ένας από τους "Top 10 Comedians to Watch".

 

Το 2017 έκανε το ντεμπούτο του με το "Abroad Understanding" και έγινε ο πρώτος Ινδός κωμικός του stand up στην ιστορία με δικό του special στο Netflix. H παγκόσμια περιοδεία του, "The Boarding Das Tour", γνώρισε μεγάλη επιτυχία και την αποδοχή του κοινού με sold out παραστάσεις στην Νότια Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία μέσα στο 2017. Το "Losing It" ήταν η δεύτερη παραγωγή που προβλήθηκε στο Netflix όπου προσφέροντας ανατρεπτικούς, εύστοχους και ακριβείς σχολιασμούς, εκλεπτυσμένο χιούμορ και οξυδέρκεια, δεν διστάζει να βγάλει ιστορίες από την παιδική του ηλικία, την καθημερινότητα και να φέρει στο προσκήνιο θέματα όπως η θρησκεία.

 

Με πολλαπλές sold out περιοδείες ανά τον κόσμο, κωμικά specials στο Netflix, μία ενδιαφέρουσα φιλμογραφία στο ενεργητικό του και εμφανίσεις σε δημοφιλή talk shows, ο Vir Das δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο και καθόλου τυχαίο το ότι έχει με σταθερά βήματα καταφέρει να σημειώσει κατακόρυφη άνοδο και να ανταποκριθεί πλήρως στα δεδομένα της εποχής βάζοντας την προσωπική του σφραγίδα.