"Σπίτια" #2

Facebook Twitter
1

Aπό τον Δημήτρη Καραΐσκο

Ο βιομηχανικός σχεδιαστής Γιώργος Λιαρίκoς είναι μόνιμος κάτοικος Λονδίνου. Σπούδασε στο Royal College of Art και ίδρυσε την εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής επίπλων ΟΟf. Το σπίτι του στο Bayswater είναι γεμάτο από ιδιοσυγκρασιακές γωνιές και παράξενους, φαντασιακούς σούπερ-ήρωες που φτιάχνει ο ίδιος από χαλκό και πηλό και που στέκονται σε κάθε γωνιά σαν μικροσκοπικοί φρουροί που κοιμούνται, έτοιμοι, αν χρειαστεί, να ζωντανέψουν. 

 

 

Φωτογραφία
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

PhotoΒiennale 2023: 13 επιλογές από τη μεγάλη φωτογραφική διοργάνωση της Θεσσαλονίκης

Φωτογραφία / 13 εκθέσεις που ξεχωρίζουν στη PhotoΒiennale 2023 της Θεσσαλονίκης

Τα γυμνά του Man Ray, τα αυτοπορτρέτα του Martin Parr, μια μεγάλη κεντρική έκθεση με τίτλο «Το φάντασμα του λαού» και πλήθος ακόμα ατομικών και ομαδικών φωτογραφικών εκθέσεων περιλαμβάνονται σε μια καλλιτεχνική πρόταση διάρκειας τεσσάρων μηνών που διοργανώνει το MOMus.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
«Δεν έχω πολλά χρόνια ακόμα»: Η Nan Goldin για την τελευταία, ίσως, αναδρομική της έκθεση

Φωτογραφία / «Δεν έχω πολλά χρόνια ακόμα»: Η Nan Goldin για την τελευταία, ίσως, αναδρομική της έκθεση

Εγκαινιάστηκε στο Άμστερνταμ η μεγάλη αναδρομική έκθεση της σπουδαίας φωτογράφου, εικαστικού και ακτιβίστριας με τον σαρκαστικά μοιρολατρικό τίτλο «This Will Not End Well».
THE LIFO TEAM
Erieta Attali

Φωτογραφία / Η Erieta Attali φωτογραφίζει τα ατμοσφαιρικά τοπία της Δήλου

Το έργο της κορυφαίας φωτογράφου τοπίου και αρχιτεκτονικής θα παρουσιαστεί σε μια έκθεση στη Σιγκαπούρη στις αρχές του 2024, με τίτλο «Afloat| The shifting landscapes of Delos» σε συνεργασία με την εκεί ελληνική πρεσβεία.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

1 σχόλια