Είναι ο διασημότερος graffiti artist του κόσμου, η δουλειά του δεν παρουσιάζεται πια μόνο στους τοίχους των κτιρίων. Έργα του παρουσιάζονται σε εκθέσεις σπουδαίων γκαλερί και πολυτελείς εκδόσεις τέχνης από σημαντικούς εκδοτικούς οίκους.

Ήταν σχεδόν αναμενόμενο να προχωρήσει σε κάτι μεγαλύτερο. Οι πληροφορίες γύρω από το θεμα της ταινίας του είναι ασαφείς, όπως ασαφές είναι και το trailer, το οποίο δείχνει graffiti artists να σχεδιάζουν σε τοίχους και να κυνηγούνται από αστυνομικούς. Τα μόνα που γνωρίζουμε είναι πως η ταινία είναι η ιστορία του Terry Guetta ενός Γάλλου σκηνοθέτη που ξεκίνησε να φτιάξει ένα ντοκιμαντέρ για τον Banksy και τον παράξενο και μυστικό κόσμο του street art. Στο σημείο όπου εντάσσεται ο Banksy στην ταινία, τα πράγματα παίρνουν μια παράξενη τροπή και κάπως έτσι εξελίσσεται η ταινία μυστήριο...

Τελικά είναι να αναρωτιέται κανείς αν όλη αυτή η μυστικότητα γύρω από την ταινία αλλά και το πρόσωπο του Banksy είναι άλλο ένα επικοινωνιακό τρικ του καλλιτέχνη, που σίγουρα του αρέσει να παίζει μα τα media.