Το τελευταίο άλμπουμ τους μπορεί να μην έχει πολλά να πει σε έναν σύγχρονο πιτσιρικά -πριν από λίγες μέρες στο Glastonbury, ωστόσο, ξεσήκωσαν το κοινό, που με την προτροπή του Iggy Pop ανέβηκε να τραγουδήσει πάνω στη σκηνή το Real Cool Time. Όταν άρχισε να τραγουδάει το No Fun, ο αριθμός των θαυμαστών που κατέκλεισε τη σκηνή ήταν τόσο μεγάλος, που αναγκάστηκαν να σταματήσουν τη συναυλία.

«Τον Iggy Pop τον είδα πρώτη φορά στο Λύκειο. Πέρασε δίπλα μου στο διάδρομο του σχολείου και έψαξα να τον γνωρίσω», λέει ο Ron Ashetton, ο κιθαρίστας του γκρουπ. «Τελικά τον γνώρισα στο μαγαζί με τους μεταχειρισμένους δίσκους που δούλευε. Μιλήσαμε λίγο για μουσική και τελικά γίναμε φίλοι. Μου αρέσει πολύ αυτό που μας συμβαίνει τώρα. Την προηγούμενη εβδομάδα πήραμε ένα βραβείο απ' το περιοδικό Mojo για τα Επιτεύγματα Μιας Ζωής κι είχε πλάκα να ακούμε όλα τα ωραία πράγματα που έλεγαν για μας. Ήταν κι όλοι αυτοί οι φίλοι, ο Alice Cooper κι ο Ray Manzarek. Παίζουμε παντού, στην Αμερική, σε ολόκληρο τον κόσμο, όλοι μας το απολαμβάνουμε αυτό που μας συμβαίνει. Το χειρότερο που μας συνέβη ήταν η διάλυσή μας δυο φορές. Εκείνες ήταν δύσκολες μέρες, δεν συνέβαινε τίποτα, δεν είχαμε εταιρεία. Ο Iggy ήταν ράκος πνευματικά και σωματικά και έπρεπε να τα παρατήσει. Αυτές είναι οι χειρότερες αναμνήσεις μου απ' το συγκρότημα.

Ήμασταν λίγο απ' όλα στην αρχή. Ροκ εν ρολ με έντονα r'n'r υπόβαθρα, μετά κάναμε διασκευές σε κομμάτια των Stones, των Yardbirds, στο τέλος αρχίσαμε να επινοούμε τα δικά μας όργανα. Ήμασταν λίγο ψυχεδελικοί στη συνέχεια μας χαρακτήρισαν νονούς του πανκ, οι δημιουργοί του, εξαιτίας του θυμού μας και των απλών δυναμικών μας ακόρντων με τα οποία όλοι μπορούσαν να σχετιστούν. Οι Stooges δεν θα χάσουν ποτέ το θυμό, το σεξ, το σκοτεινό χιούμορ τους. Είμαστε λίγο απ' όλα.

Είχαμε μερικές κακές κριτικές για το καινούργιο μας άλμπουμ. Κυρίως από στο ίντερνετ και στα περιοδικά που προσωπικά δεν θα διάβαζα. Έχω διαβάσει το Mojo, το Rolling Stone, τέτοια έντυπα. Είναι ανάμικτα τα σχόλια, αλλά απ' την άλλη δεν μπορείς να τους ικανοποιήσεις όλους. Και τι έγινε; Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και συνεχίζουμε...»