Το νέο κομμάτι των Keep Shelly in Athens

Το νέο κομμάτι των Keep Shelly in Athens Facebook Twitter
0

Πέρσι, οι Keep Shelly in Athens είχαν ανακοινώσει ότι η τραγουδίστρια τους Sarah P αποχώρησε από την μπάντα. Στο εξωτερικό υπέθεσαν ότι επειδή ήταν ντουέτο η μπάντα θα διαλυόταν. Τον προηγούμενο Νοέμβριο όμως το συγκρότημα κυκλοφόρησαν ένα νέο κομμάτι με τον τίτλο ‘Fractals’ και μια καινούργια και μυστηριώδη τραγουδίστρια με το όνομα Myrtha. Πρόσφατα ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ στις 6 Οκτωβρίου που θα έχει τίτλο Now IReady. Θα είναι το πρώτο τους με την Myrtha στα φωνητικά και το δεύτερο κατά σειρά. Πριν από αυτό οι KSiA μοιράστηκαν το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου που είναι μια συνεργασία με τους Ocean Hope, ένα ντουέτο από την Κόρινθο.

«Αυτό το κομμάτι έδωσε το όνομα στο νέο μας άλμπουμ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας εποχής για τους Keep Shelly in Athens», είπαν στο Consequence of Sound.

Το κομμάτι έχει μια ονειρική 80s χροιά και μπορείς να το ακούσεις εδώ:

To tracklist:


01. Fractals
02. Silent Rain
03. Now I’m Ready (feat. Ocean Hope)
04. Line 4 (Orange)
05. Benighted
06. Hollow Man
07. Nobody
08. Hunter

Παράλληλα ανακοίνωσαν της ημερομηνίες μιας τεράστιας περιοδείας τους στην Αμερική:

10/31 – Washington, DC @ U Street Music Hall
11/03 – Boston, MA @ Great Scott
11/04 – Philadelphia, PA @ Johnny Brenda’s
11/05 – New York, NY @ Le Poisson Rouge
11/07 – Asheville, NC @ The Mothlight
11/09 – Atlanta, GA @ Purgatory
11/10 – New Orleans, LA @ Hi-Ho Lounge
11/11 – San Antonio, TX @ Limelight
11/12 – Austin, TX @ Empire Control Room
11/13 – Dallas, TX @ The Foundry
11/14 – El Paso, TX @ The Lowbrow Palace
11/16 – Phoenix, AZ @ Valley Bar
11/17 – San Diego, CA @ Casbah
11/18 – Los Angeles, CA @ Club Bahia
11/19 – San Francisco, CA @ Rickshaw Stop
11/20 – Oakland, CA @ Awaken
11/21 – Seattle, WA @ Sunset
11/22 – Vancouver, CANADA @ Fortune
11/23 – Bellingham, WA @ The Shakedown
11/24 – Spokane, WA @ The Bartlett
11/25 – Walla Walla, WA @ Main Street Studios
11/27 – Denver, CO @ Lost Lake
11/28 – Kansas City, MO @ The Riot Room
11/29 – Springfield, MO @ Outland Ballroom
11/30 – Des Moines, IA @ Vaudeville Mews
12/01 – Minneapolis, MN @ 7th Street Entry
12/02 – Madison, WI @ The Frequency
12/03 – Chicago, IL @ Schuba’s
12/04 – Toronto, ON @ The Drake Hotel
12/05 – Montreal, QC @ Fairmount

Μουσική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ηλεκτρονική μουσική δεν είναι απολιτίκ - ή τουλάχιστον δεν ήταν

Μουσική / Η ηλεκτρονική μουσική δεν είναι απολιτίκ - ή τουλάχιστον δεν ήταν

Μέσα σε ένα παγκόσμιο σκηνικό βίας, πολέμων και γενοκτονιών, η ηλεκτρονική μουσική καλείται να ξαναβρεί τη χαμένη της τιμή, ανακτώντας τον άμεσο, ενωτικό και απελευθερωτικό της χαρακτήρα.
ΦΩΦΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ
«Έπαθα νευρολογική διαταραχή, είχα αυτοκτονικές σκέψεις» - Κι εκεί γεννήθηκε ο Ivy Robins

Μουσική / Πέτρος Βεντουρής: «Έγραψα τραγούδια για να μην πεθάνω»

Όταν ο Πέτρος Βεντουρής βυθίστηκε στη σιωπή της κατάθλιψης λόγω μιας νευρολογικής ασθένειας, γεννήθηκε ένας άλλος εαυτός, ο Ivy Robins. Περνώντας μέσα από το σκοτάδι, την απώλεια και την ψυχοθεραπεία, βρήκε στη μουσική τον τρόπο να ξανασταθεί στα πόδια του.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Φεστιβάλ Ελάτειας: Εκεί που η μουσική στήνει φωλιά κάτω απ’ τα πλατάνια εδώ και 12 χρόνια

Φεστιβαλ Ελάτειας / «Δεν ήταν φεστιβάλ, δεν υπήρχε σκηνή, ούτε πρόγραμμα»

Ξεκίνησε ως ένα πάρτι στο δάσος. Σήμερα, δώδεκα χρόνια μετά, το Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας έχει γίνει σημείο αναφοράς για όσους πιστεύουν στη δύναμη της κοινότητας, της αυθεντικότητας και της μουσικής που ενώνει.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Φιλιώ Πυργάκη (1939-2021) : «Το δημοτικό, παιδί μου, δεν είναι τραγούδι για να πλένεις τα πιάτα…»

Μουσική / Φιλιώ Πυργάκη: «Το δημοτικό, παιδί μου, δεν είναι τραγούδι για να πλένεις τα πιάτα…»

«Λέω κουράστηκα, αλλά μόλις ανέβω εκεί πάνω στο παλκοσένικο γίνομαι αλλιώτικος άνθρωπος». Η κορυφαία των Ελληνικών πανηγυριών, που πέθανε σαν σήμερα το 2021, είχε μιλήσει στη LIFO για μιαν Ελλάδα που υπνοβατεί στο DNA μας.
M. HULOT
Fotis Benardo: «Εξάγουμε πολιτισμό, αλλά στην Ελλάδα δεν μας το αναγνωρίζουν»

Μουσική / Fotis Benardo: «Κανένα ΑΙ δεν μπορεί να εκφράσει αυτά που νιώθω, ούτε αυτά που έχω περάσει»

Είναι ο ντράμερ των Nightfall. Έκανε τη μουσική όχημα για τα ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο. Μοιράστηκε τη σκηνή με θρύλους της μουσικής όπως οι Black Sabbath, οι Iron Maiden οι Kiss και οι Motorhead. Πιστεύει πολύ στη νέα μουσική σκηνή της Ελλάδας και ότι ο άνθρωπος θέλει άνθρωπο και όχι ΑΙ. Είναι ο Αθηναίος της εβδομάδας.
M. HULOT