Κάθε εβδομάδα ένας Έλληνας dj φτιάχνει ένα mixtape για τη Lifo.

Σήμερα ο Dynamons από την Echovolt

Tracklist

01. Protect-U - Protection (Future Times)

02. Steve Summers - Waves (Clone)
03. Joe R Lewis - Love Of My Own (Booton)
04. Frankie Knuckles Presents Satoshi Tomiie - Tears instr. (FFRR)
05. Fingers Inc. - Mystery Of Dub (D.J. International)
06. Master C & J - No More Mind Games (Trax)
07. Entro Senestre - La Caccia (W.T.)
08. Chicago Shags - Flamingo World (Strange Life)
09. Kevin 'Krazy K' Dobbins - M&M Theme (BBE)
10. Rocky Jones - The Choice Of A New Generation (D.J. International)
11. Big Strick - Buckle-Up! (FXHE)
12. Omar S - Solely Supported (FXHE)
13. M>O>s - Orbit (Rush Hour)
14. Laurent X - 12 A.M. (House Nation)
15. Neal Howard - The Gathering (Future Sound R&R) 
16. The Utopia Project - File 1 (Nu Groove)
17. Virgo - Going Thru Life (Rush Hour)

O Dynamons, Ηλίας Πίτσιος,  με δικά του λόγια:

Πως προέκυψε το Dynamons; Πως ξεκίνησες να παίζεις;

Αγόρασα τα πρώτα μου βινύλια σε ηλικία 10-11 ετών και ξεκίνησα ως 'dj δωματίου' περίπου το 2000. Το μουσικό μου background περιλαμβάνει κυρίως το παλιό hip hop (αρχές 80s-τέλη 90s), τα πρώτα electro-rap ενώ πέρασα και μια μεγάλη περίοδο που άκουγα punk/hardcore. Στην αρχή μίξαρα ώς battle dj με scratch κλπ. και αμέσως μετά συνέχισα να μιξάρω τα electro instrumentals που είχαν οι δίσκοι αυτοί (battle tools) μεταξύ τους. Σύντομα, όμως, όταν ανακάλυψα ότι υπάρχουν αξιόλογες καινούργιες παραγωγές electro, στράφηκα αμέσως προς σε αυτόν τον ήχο. Τα πρώτα μου mix φιλοξενήθηκαν σε ραδιοφωνικές εκπομπές και ιστοσελίδες από το εξωτερικό. Το Dynamons είναι μια συνένωση μιας λέξης που μου άρεσε εκείνη τη μέρα (dynamo) και του ψευδώνυμου που χρησιμοποιούσα μικρός όταν έκανα graffiti. Δεν έχει και πολύ σημασία, όμως, πια..

Θυμάσαι το πρώτο σου dj set;

Πρέπει να ήταν το 2004 όταν ένας φίλος μου άκουσε τα mix μου, του άρεσαν και με κάλεσε να παίξω στο Loop bar όπου ήταν resident dj τότε. Πιο πριν είχα παίξει μόνο σε πάρτι σε σπίτια.

Ποιος είναι ο ήχος σου;

Μου αρέσουν τα περισσότερα είδη μουσικής που υπάρχουν. Τα τελευταία, όμως, χρόνια ακούω και παίζω κυρίως παλιά και καινούργια chicago house, detroit techno, acid καθώς και πολλά disco, boogie, minimal wave και library lps που κυκλοφόρησαν τέλη 70s - αρχές 80s.

Πότε ξεκίνησε και τι είναι ακριβώς η Echovolt;

Η Echovolt records έιναι μια ελληνική δισκογραφική εταιρεία βινυλίων και ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2009 από εμένα και 3 καλούς μου φίλους (Jimmy Jib, Xpiths και Ni.Ger). Είναι μια προσπάθεια να κάνουμε κάτι για τη μουσική και για το μέσο που προτιμάμε (βινύλιο) η οποία να εκτιμηθεί και πέρα των ελληνικών συνόρων. Προς το παρόν, πιστεύω τα έχουμε καταφέρει σε ικανοποιητικό βαθμό.

Ποιες κυκλοφορίες έχει κάνει μέχρι τώρα;

Η πρώτη κυκλοφορία ήταν μια ενδιαφέρουσα συνεργασία των νεοϋορκέζων Speculator και Professor Genius με τον τίτλο PG&S - Motorik EP. Ακολούθησε ο Steve Summers με το Lucid Fingers EP ενώ αυτό το μήνα μόλις κυκλοφόρησε το τρίτο EP με τον τίτλο L.I.E.S. - Comeback Dust EP όπου περιέχει και ένα remix από τον ολλανδό Legowelt. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site μας : www.echovoltrecords.com

Που βγαίνεις στην Αθήνα;

Παραδόξως δεν μου αρέσουν τα μεγάλα club πολύ ... πάω μόνο αν παίζει κάποιος καλος dj. Κατά τα άλλα βγαίνω όπου βγαίνουν όλοι .. σε μεζεδοπωλεία, ουζερί, σπίτια φίλων και σίγουρα προτιμώ τα μικρά bar.

Κάποιες επόμενες εμφανίσεις;

Δεν έχω ιδέα...

Ακούστε και το Lifotape Vol. 1 από τον Chevy