Το βράδυ της Κυριακής, σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα των βραβείων Grammy, προβλήθηκε για πρώτη φορά το καινούργιο trailer της πολυαναμενόμενης live-action ταινίας «Aladdin» και δυο μέρες μετά όλοι μιλούν (ακόμη) για τον Γουίλ Σμιθ στο ρόλο του Τζίνι. 

 

Η νέα ταινία «Aladdin» αποτελεί ουσιαστικά remake της αγαπημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney, μόνο που αυτή τη φορά πρωταγωνιστούν αληθινοί ηθοποιοί.

 

Η πρώτη ταινία, που κυκλοφόρησε το 1992, κέρδισε δύο βραβεία Όσκαρ και οι εισπράξεις είχαν ξεπεράσει τα 504 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. 

 

Στην νέα ταινία πρωταγωνιστούν εκτός από τον Γουίλ Σμιθ, ο Μίνα Μασούντ ως Αλαντίν, η Ναόμι Σκοτ ως Τζασμίν και ο Marwan Kenzari ως Τζαφάρ.

 

 

 

Παρόλο που ο ηθοποιός, αμέσως μετά την προβολή, δήλωσε δικαιωμένος απέναντι σε όσους πριν καιρό είχαν διαμαρτυρηθεί πιστεύοντας πως δεν θα ήταν μπλε -όπως στο κινούμενο σχέδιο- οι χρήστες στα social media δεν ευχαριστήθηκαν καθόλου από την εικόνα του στην ταινία. 

 

«Σας το είπα πως θα ήμουν μπλε!! Πρέπει όλοι σας να με εμπιστεύεστε πιο συχνά!», έγραψε ο ηθοποιός. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I told y’all I was gon’ be Blue!! ?‍♂️ Y’all need to trust me more often! ? #aladdin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith) στις

Μόνο που οι χρήστες δεν είχαν καθόλου την ίδια άποψη ούτε μοιράστηκαν τον ίδιο ενθουσιασμό με τον ηθοποιό, σχολιάζοντας αρνητικά την εικόνα του ως τζίνι, που κάποιοι χαρακτήρισαν μέχρι «τρομακτική».

 

«Γιατί ο Γουίλ Σμιθ μοιάζει με στρουμφάκι κένταυρο; Τι τζίνι είναι αυτό;», «Το τζίνι του Γουίλ Σμιθ θα στοιχειώνει τους εφιάλτες μου», «Δεν θα ξανακοιμηθώ ποτέ και φταίει ο Γουίλ Σμιθ γι' αυτό», «Αλαντίν: Έχω μια ευχή. Τζίνι: Πες το. Αλαντίν: Σβήσε κιόλας αυτήν την ταινία», ήταν ενδεικτικά μερικά από τα σχόλια.