Φανί Αρντάν, Imany, Ζιλιέτ Μπινός κ.α. φτιάχνουν playlists για το Γαλλικό Ινστιτούτο

Φανί Αρντάν, Imany, Ζιλιέτ Μπινός κ.α. φτιάχνουν playlists για το Γαλλικό Ινστιτούτο Facebook Twitter
Imany
0

Το Γαλλικό Ινστιτούτο συμμετέχει φέτος στη Γιορτή της Μουσικής και μοιράζεται με το κοινό 9 playlist επιλεγμένες από Γάλλους καλλιτέχνες όπως η Imany, η Φανί Αρντάν κ.α.

Δεδομένων των συνθηκών που περιορίζουν τις συναθροίσεις και τις εορταστικές εκδηλώσεις οι οποίες παραδοσιακά ζωντανεύουν δρόμους και πλατείες αυτήν την ημέρα, το Γαλλικό Ινστιτούτο αποφάσισε να μη λείψει από αυτή  τη μουσική γιορτή και κάλεσε αγαπημένους και γνωστούς καλλιτέχνες από το χώρο του  κινηματογράφου, της μουσικής και του θεάτρου, να μοιραστούν με το ελληνικό κοινό, μουσικές και  τραγούδια που αγάπησαν.

Πολλοί είναι αυτοί που  ανταποκρίθηκαν σ’ αυτό το αυθόρμητο μουσικό κάλεσμα και έστειλαν από μια playlist με γαλλικά  τραγούδια. Έως τις 21 Ιουνίου μπορείς να ακούσεις στα κοινωνικά δίκτυα του Ινστιτούτου τις μουσικές επιλογές των: Jack Lang, Fanny Ardant, Emmanuelle Béart, Juliette Binoche, Imany, Indila, Patricia Kaas, Olivier Py και Rufus Wainwright.  

Σ’ αυτό το ξεχωριστό πρόζεκτ συμμετέχει ο ραδιοφωνικός σταθμός pepper 96,6 που θα προγραμματίσει επιλογές από τις playlist των εκλεκτών προσκεκλημένων καλλιτεχνών στις εκπομπές του καθ’ όλη της διάρκειας της εβδομάδας μέχρι τις 21 Ιουνίου.    

Ακολουθήστε το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και ακούστε τις playlists στους επίσημους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα: Facebook, Instagram, YouTube, Twitter

Spotify: Institut français de Grèce

Deezer: Institut français de Grèce

Culture
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.
Η «Κληρονομιά» του Μαριβώ σε οn demand προβολές αυτό το Σαββατοκύριακο

Culture / Η «Κληρονομιά» του Μαριβώ σε οn demand προβολές αυτό το Σαββατοκύριακο

Η παράσταση σε σκηνοθεσία Γιάννη Νταλιάνη, που πρόλαβε να πραγματοποιήσει δύο μόνο παραστάσεις στην Πάνω Σκηνή του «Από Μηχανής Θεάτρου», έρχεται σε on demand προβολή το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ