Έκπληξη από Nick Cave & The Bad Seeds - Το νέο άλμπουμ κυκλοφορεί την άλλη εβδομάδα

Έκπληξη από Nick Cave & The Bad Seeds - Το νέο άλμπουμ κυκλοφορεί την άλλη εβδομάδα Facebook Twitter
0

Ο Nick Cave είχε μια έκπληξη για τους φαν του σήμερα. Δεν θα περιμένουν πολύ από ότι φαίνεται για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Bad Seeds. Ανακοίνωσε ξαφνικά ότι θα βγει κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι το συγκρότημα δούλευε πάνω σε καινούργιο υλικό μετά το τελευταίο τους άλμπουμ, 'Skeleton Tree' που είχε βγει το 2016.

Δεν είχαν βγάλει ποτέ επίσημη ανακοίνωση αλλά πριν από λίγο καιρό ο Cave είχε δηλώσει ενθουσιασμένος σχετικά. Η πρώτη που επιβεβαίωσε την είδηση ότι ηχογραφούν δηλαδή νέο άλμπουμ ήταν η η γυναίκα του Cave, Suzie Bick, το Σεπτέμβριο του 2018. «Μερικά από τα τραγούδια του αποκαλύπτονται το βράδυ μετά από εφιάλτες», είχε πει. «Είναι τα τραγούδια του πυρετού του».

Έκπληξη από Nick Cave & The Bad Seeds - Το νέο άλμπουμ κυκλοφορεί την άλλη εβδομάδα Facebook Twitter

Ο Nick Cave επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του άλμπουμ του που θα είναι διπλό και θα έχει τίτλο 'Ghosteen' στην Q&A σελίδα του όπου οι φαν του τον ρωτάνε τις απορίες του και εκείνος απαντάει. Χαρακτήρισε το άλμπουμ σαν ένα «αποδημητικό πνεύμα» όπου τα τραγούδια στο πρώτο μέρος είναι «τα παιδιά» και στο δεύτερο μέρος «οι γονείς». Απάντησε συγκεκριμένα στην ερώτηση ενός οπαδού του:

«Αγαπητέ Τζο, να περιμένεις το νέο άλμπουμ την επόμενη εβδομάδα. Ονομάζεται Ghosteen. Είναι ένα διπλό άλμπουμ. Το πρώτο μέρος αποτελείται από 8 κομμάτια.

The Spinning Song
Bright Horses
Waiting For You
Night Raid
Sun Forest
Galleon Ship
Ghosteen Speaks
Leviathan

Το δεύτερο μέρος αποτελείται από δύο μεγάλα σε διάρκεια τραγούδια που τα ενώνει μια spoken word απαγγελία.

Ghosteen
Fireflies
Hollywood

Τα τραγούδια στο πρώτο άλμπουμ είναι τα παιδιά. Τα τραγούδια στο δεύτερο άλμπουμ είναι οι γονείς. Το Ghosteen είναι ένα αποδημητικό πνεύμα.

Με αγάπη, Nick»

Culture
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου

Culture / Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου;

Μια συνταρακτική υπόθεση συστηματικής κλοπής αρχαιοτήτων βρίσκεται μονάχα στην αρχή των αποκαλύψεων. Πώς έφτασαν να λείπουν μέχρι και 1,500 αντικείμενα από την συλλογή του Βρετανικού Μουσείου, πώς μερικά από αυτά κατέληξαν στο eBay, και το παρασκήνιο μιας παραίτησης που κρύβει πολλά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Οπτική Γωνία / Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Το πάθημα του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ακριβώς, όπως παλαιότερα «τα αγγλικά του Τσίπρα», πέρα από τα ανέκδοτα και τα, δικαίως, μοχθηρά πειράγματα, έχουν πολλά να πουν για το γλωσσικό εμπόδιο και την υπερβολική αυτοπεποίθησή μας, όταν καλούμαστε να εκφραστούμε σε μία ξένη γλώσσα...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.