H «Διαυγής Καλύβα» του Phillip K Smith III

H «Διαυγής Καλύβα» του Phillip K Smith III Facebook Twitter
4

 

[Από την Άλκηστη Γεωργίου]

Βαθιά μέσα στο εθνικό πάρκο Joshua Tree National Forest, στην έρημο της Καλιφόρνια, ο καλλιτέχνης  Phillip K Smith III δημιούργησε μία εκπληκτική εγκατάσταση που μοιάζει σχεδόν με οφθαλμαπάτη. Το όνομα αυτής, «Lucid Stead».

Χρησιμοποιώντας μερικούς καθρέφτες, φώτα LED κι έναν ενσωματωμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, ο Smith μετέτρεψε μία παρατημένη για 70 ολόκληρα χρόνια καλύβα στη μέση του πουθενά, σε ένα αρχιτεκτονικό δημιούργημα που έρχεται σε αντίθεση, όσο και συμπληρώνει το γαλήνιο γύρω του ερημικό περιβάλλον.

 

H «Διαυγής Καλύβα» του Phillip K Smith III Facebook Twitter

 

H «Διαυγής Καλύβα» του Phillip K Smith III Facebook Twitter

 

H «Διαυγής Καλύβα» του Phillip K Smith III Facebook Twitter

 

H «Διαυγής Καλύβα» του Phillip K Smith III Facebook Twitter

 

H «Διαυγής Καλύβα» του Phillip K Smith III Facebook Twitter

 

H «Διαυγής Καλύβα» του Phillip K Smith III Facebook Twitter

 

H «Διαυγής Καλύβα» του Phillip K Smith III Facebook Twitter

 

H «Διαυγής Καλύβα» του Phillip K Smith III Facebook Twitter

 

H «Διαυγής Καλύβα» του Phillip K Smith III Facebook Twitter

 

H «Διαυγής Καλύβα» του Phillip K Smith III Facebook Twitter

 

H «Διαυγής Καλύβα» του Phillip K Smith III Facebook Twitter

 

H «Διαυγής Καλύβα» του Phillip K Smith III Facebook Twitter

 [ via ]

Design
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα illustrations της monakrive είναι για φάγωμα

Design / Τα illustrations της monakrive είναι για φάγωμα

H Αριστέα Ρέλλου απασχολείται στον χώρο της τέχνης με διάφορους δημιουργικούς τρόπους. Και αποκτώντας μια πιο στενή σχέση με την τέχνη του φαγητού, άρχισε να ζωγραφίζει ψηφιακά τα πιάτα που την έχουν συγκινήσει περισσότερο και να τα δημοσιεύει σε έναν λογαριασμό που σου φτιάχνει τη διάθεση.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Σπίτι Ανθουλάκης Γιαννικόπουλος Ανακύκλωση πέραν του αναμενόμενου

Design / Ανακύκλωση πέραν του αναμενόμενου σ' ένα σπίτι της Δροσοπούλου

Σε μια πολυκατοικία που χτίστηκε σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Βατικανού τη δεκαετία του ‘70, οι νέοι ιδιοκτήτες φρόντισαν από τα υλικά που σε άλλους φαίνονται άχρηστα να δημιουργήσουν μια νέα κατάσταση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

4 σχόλια
"...που έρχεται σε αντίθεση, όσο και συμπληρώνει το γαλήνιο γύρω του ερημικό περιβάλλον." Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται ότι μόνο σε αντίθεση έρχεται;