Χειροποίητα, πολύχρωμα και εντυπωσιακά είναι αυτά τα παραδοσιακά μαροκινά καλάθια με τα περίτεχνα μοτίβα που έχει φέρει κατευθείαν από την πολυσύχναστη Μεδίνα της Φεζ η Ευγενία Χανδρή, η δημιουργός της διαδικτυακής πλατφόρμας A Magic Cabinet, στην οποία συγκεντρώνει με προσωπικό μεράκι τα πιο ποιοτικά, πολύτιμα και εκλεκτά προϊόντα από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς και σχεδιαστές, αναζητώντας με αυτόν τον τρόπο την ομορφιά των νέων πραγμάτων, το βάθος της παράδοσης, την ουσία και το νόημα της δημιουργίας. 

Γαστρονομία, αποστάγματα, ομορφιά και περιποίηση, διακόσμηση, στυλ, γραφική ύλη, επιλεγμένα προϊόντα για κατοικίδια και bespoke συνεργασίες, όλα έχουν ξεχωριστή θέση στο «μαγικό ντουλάπι» της.

  

Τα καλάθια έχουν υφανθεί από ένα φυτό, το οποίο ονομάζεται Cladium Mariscus. Πρόκειται για ένα είδος καλαμιού που αναπτύσσεται στην περιοχή του Guercif, η οποία βρέχεται από πολλά ποτάμια. Οι ντόπιες εργάζονται σε έναν συνεταιρισμό κι εκεί υφαίνουν τα καλάθια με τέχνη και φαντασία. Η πρωτογενής χρήση τους δεν είναι διακοσμητική. Εκεί φυλάνε το ψωμί, όμως εμείς εδώ τα προτείνουμε ως δώρο, για να γεμίσουν με προϊόντα γαστρονομίας ή ομορφιάς, ίσως ως μπιζουτιέρες ή ακόμη και κασπό.