Τα γυρίσματα της ταινίας στην Κωνσταντινούπολη έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο λίγο πριν την ολοκλήρωση της νέας αυτής εκδοχής του διάσημου τηλεοπτικού καταρχάς και κινηματογραφικού στη συνέχεια franchise.

 

Τι δουλειά έχουν οι Άγγελοι του Τσάρλι στην Αγιά Σοφιά;
Κρίστεν Στιούαρτ - Ελίζαμπεθ Μπανκς

 

Πίσω από την κάμερα αυτή τη φορά βρίσκεται η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Μπανκς, η οποία εμφανίζεται και στην ταινία στον παραδοσιακό ρόλο του βοηθού των κοριτσιών Μπόσλεϊ.

 

Τι δουλειά έχουν οι Άγγελοι του Τσάρλι στην Αγιά Σοφιά;
Κωνσταντινούπολη: η Σαμπίνα μεταμφιέζεται σε τζόκεϊ για να συμμετάσχει σε τουρκική ιπποδρομία κατά τη διάρκεια της οποίας γίνεται το σώσε.

 

Οι νέοι Άγγελοι του Τσάρλι είναι η Κρίστεν Στιούαρτ (Σαμπίνα), η Έλα Μπαλίνσκα (Τζέιν) και η Ναόμι Σκοτ (Έλενα).

 

Στην καινούρια αυτή βερσιόν , η φωνή του αιωνίως μυστηριώδους Τσάρλι, τις στέλνει σε επικίνδυνες αποστολές στο Αμβούργο, το Βερολίνο και την Κωνσταντινούπολη όπου η Σαμπίνα μεταμφιέζεται σε τζόκεϊ για να συμμετάσχει σε τουρκική ιπποδρομία κατά τη διάρκεια της οποίας γίνεται το σώσε.

 

Τι δουλειά έχουν οι Άγγελοι του Τσάρλι στην Αγιά Σοφιά;
Η Ελίζαμπεθ Μπανκς πίσω από την κάμερα

 

Όσο για την χαρακτηριστική φωνή του Τσάρλι, η οποία ανήκε - τόσο στην τηλεοπτική σειρά των '70s όσο και στις πιο πρόσφατες ταινίες – στον Τζον Φορσάιθ (τον «Μπλέικ Κάριγκτον» της Δυναστείας) που έφυγε από τη ζωή το 2010, η Ελίζαμπεθ Μπανκς εγγυάται ότι θα παραμείνει οικεία στους θεατές: «Κάναμε ότι μπορούσαμε τεχνικά για να μιμηθούμε τη χροιά της φωνής του Τζον Φορσάιθ στη νέα ταινία».

 

Τι δουλειά έχουν οι Άγγελοι του Τσάρλι στην Αγιά Σοφιά;
Τζέιν, Σαμπίνα και Έλενα εν δράσει

 

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο.

 

 

Με στοιχεία από το Entertainment Weekly