Φωτιά τώρα στου Ρέντη

O Marilyn Manson θα παίξει έναν Ινδιάνο δολοφόνο στην μεγάλη οθόνη

O Marilyn Manson θα παίξει έναν Ινδιάνο δολοφόνο στην μεγάλη οθόνη Facebook Twitter
4

 

Ο Marilyn Manson, o βασιλιάς της διαστροφής θα παίξει κάτι σαν τον ‘μπαμπούλα’ όπως δήλωσε σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο Rolling Stone στην επερχόμενη ταινία των Corey Asraf και John Swab που έχει τίτλο ‘Let Me Make You A Martyr’.

 

Μετά το ντεμπούτο του σαν ηθοποιός στην τηλεοπτική σειρά Sons of Anarchy, συναντάει για ακόμη μια φορά τον ηθοποιό Mark Boone Junior που επίσης έπαιζε στους Sons σε ένα θρίλερ που αφορά έναν βάναυσο πατέρα που δεν τον σταματάει τίποτα μέχρι να βρει και να κυνηγήσει τους αιμομίκτες απογόνους του.

 

Ο διάσημος ροκ σταρ δήλωσε ότι «από την πρώτη μέρα μου ζήτησαν να γδάρω ένα κογιότ. Ήταν ήδη πεθαμένο. Μου ζήτησαν επίσης να κάψω ένα σπίτι και να "σκοτώσω" μερικούς ανθρώπους έτσι η απάντηση μου ήταν "ναι", φυσικά».

 

Στο φιλμ, τα υιοθετιμένα αδέρφια June και Drew Glass (από διαφορετικούς γονείς) ερωτεύονται αλλά πρέπει να το κρύψουν από τον πατέρα τους Larry που έχει δολοφονικές τάσεις. Για να γλυτώσουν από την οργή του, το σκάνε. Ο Manson θα παίξει τον δολοφόνο που θα στείλει ο πατέρας τους για να τους κυνηγήσει. Του δίνει μάλιστα και ένα δαχτυλίδι για να το κάνει!

 

Πώς πήρε το ρόλο;

 

Ο διάσημος ροκ σταρ δήλωσε ότι «από την πρώτη μέρα μου ζήτησαν να γδάρω ένα κογιότ. Ήταν ήδη πεθαμένο. Μου ζήτησαν επίσης να κάψω ένα σπίτι και να "σκοτώσω" μερικούς ανθρώπους έτσι η απάντηση μου ήταν "ναι", φυσικά».

 

Και επειδή το στόρι ακούγεται περίεργο για να γίνει ακόμη πιο περίεργο, ο χαρακτήρας του Manson είναι Ινδιάνος! Ο Manson δεν το ήξερε αρχικά αλλά τελικά δεν αποδείχτηκε κάτι δύσκολο μιας και όπως δήλωσε έχει ινδιάνικη καταγωγή.

 

«Δεν χρειαζόταν να κάνω πολλές αλλαγές στην εμφάνιση μου», είπε. «Είχα ήδη ξυρίσει το κεφάλι μου για να κάνω μια μοικάνα και τα μαλλιά μου είναι μαύρα, έτσι χωρίς να ακολουθήσω κάποιο συγκεκριμένο στερεότυπο που θα έκανε τον χαρακτήρα μου να μοιάζει σαν μισός Ινδιάνος. Νομίζω ότι αρχικά τον είχαν φανταστεί σαν κάποιον με μακριά μαύρα μαλλιά».

 

Το "Let Me Make You A Martyr" αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο του crowdfunding για να μαζευτούν λεφτά από την Kickstarter καμπάνια έτσι ώστε να ολοκληρωθεί αλλά υπάρχει τρέιλερ για να πάρουμε μια πρώτη γεύση.

 

4

Φωτιά τώρα στου Ρέντη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

6 αποκαλυπτικά ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τον κόσμο που ζούμε τώρα

Οθόνες / 6 αποκαλυπτικά ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τον κόσμο που ζούμε τώρα

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου πρόβαλε φέτος ταινίες πολιτικά φορτισμένες που οραματίζονται ένα μέλλον χωρίς σύνορα. Έξι από αυτές έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση χάρη στην αισθητική και την προβληματική τους.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Βίκι Κριπς στη LIFO: «Καθένας επιλέγει το δικό του δηλητήριο»

Οθόνες / Βίκι Κριπς: «Καθένας επιλέγει το δικό του δηλητήριο»

Η ηθοποιός που στάθηκε σαν ίση προς ίσο απέναντι σε ολόκληρο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις μιλάει στη LiFO σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με αφορμή την κυκλοφορία του «Hot Milk», που συμπεριλαμβάνει γυρίσματα στη χώρα μας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο ξεχασμένος απαγωγέας Τόνι Κυρίτσης, που ενέπνευσε τον Γκας Βαν Σαντ για το Dead Man's Wire

Ανταπόκριση από τη Βενετία / «Dead Man’s Wire»: Η χλιαρή επιστροφή του Γκας βαν Σαντ

Μετά από πέντε χρόνια ο Αμερικανός σκηνοθέτης επανέρχεται με την ξεχασμένη ιστορία ενός απαγωγέα, κάνοντας μια βιογραφία με νόημα, που όμως δεν προσθέτει κάτι στη φιλμογραφία του.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
To αριστουργηματικό Ran του Κουροσάβα και 8 ακόμα λόγοι για να πάτε σινεμά

Οθόνες / To αριστουργηματικό Ran του Κουροσάβα και 8 ακόμα λόγοι για να πάτε σινεμά

Μια ταινία βασισμένη σε βιβλίο του Στίβεν Κινγκ, η επιστροφή του Ντάρεν Αρονόφσκι, η καλύτερη ταινία του Κουροσάβα σε επανέκδοση και το τέταρτο μέρος της σειράς ταινιών θρίλερ «Το Κάλεσμα» – Τι παίζει από σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
THE LIFO TEAM
«Η φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» ζωντανεύει στη Βενετία

Ανταπόκριση από τη Βενετία / «Η φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» ζωντανεύει στη Βενετία

Έκκληση από τους συντελεστές της ταινίας της Κάουτερ Μπεν Χάνια να σταματήσουν επιτέλους οι δολοφονίες παιδιών στη Γάζα, με αφορμή το σπαρακτικό τηλεφώνημα της 6χρονης Παλαιστίνιας.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
A House of Dynamite

Ανταπόκριση από τη Βενετία / «House of Dynamite»: Η Κάθριν Μπίγκελοου πατάει το κουμπί – και μας κόβει την ανάσα

Με χειρουργική ακρίβεια, η πρώτη γυναίκα που τιμήθηκε με Όσκαρ σκηνοθεσίας μας πείθει ανατριχιαστικά για τον επικείμενο πυρηνικό όλεθρο.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο μάγος του Κρεμλίνου

Ανταπόκριση από τη Βενετία / «Ο μάγος του Κρεμλίνου»: Ο ρυθμιστής του Πούτιν δεν χωρά σε ταινία

Πίσω από το ψυχρό πρόσωπο της εξουσίας, κρύβεται ο ψίθυρος ενός σύγχρονου Ρασπούτιν. Ο Ολιβιέ Ασαγιάς τον ακολουθεί – αλλά μήπως τον πρόδωσε η φόρμα;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
No other choice

Ανταπόκριση από τη Βενετία / «No other choice»: Η ταινία που θα οδηγήσει τον Παρκ Τσαν-γουκ στα Όσκαρ

Ο Κορεάτης σκηνοθέτης παραμένει ένας από τους μεγάλους σύγχρονους κινηματογραφιστές, αν και η αντικαπιταλιστική του σάτιρα «No other choice» δεν είναι η καλύτερή του ταινία.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
«Είναι σαν να κάνεις τον Δράκουλα χορτοφάγο»: Γιατί το σέξι τέρας του Φρανκενστάιν που παίζει ο Τζέικομπ Ελόρντι είναι λάθος

Οθόνες / Γιατί το σέξι τέρας του νέου «Φρανκενστάιν» είναι λάθος

Στη διασκευή του κλασικού μυθιστορήματος της Μέρι Σέλεϊ από τον Γκιγιέρμο ντελ Τόρο πρωταγωνιστεί ο «εξωφρενικά όμορφος» Τζέικομπ Ελόρντι στον ρόλο του τέρατος – πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα μια ταινία χωρίς ειρμό. 
THE LIFO TEAM
O Στίβεν Κινγκ στο σινεμά: Οι 10 καλύτερες μεταφορές

Οθόνες / O Στίβεν Κινγκ στο σινεμά: Οι 10 καλύτερες μεταφορές

Είναι εντυπωσιακός ο αριθμός διασκευών του έργου του δημοφιλούς συγγραφέα που θα δούμε στο πανί, στο γυαλί και στο σανίδι, κι αυτό στάθηκε αφορμή για ένα αφιέρωμα στις καλύτερες ταινίες που ενέπνευσαν τα γραπτά του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Φρανκενστάιν: Ένα θεσπέσιο μελόδραμα που σε παρασύρει και σε ματώνει

Ανταπόκριση από τη Βενετία / Φρανκενστάιν: Ένα θεσπέσιο μελόδραμα που σε παρασύρει και σε ματώνει

O Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο θα έκανε την Μέρι Σέλεϊ περήφανη. Ο δικός του Φρανκενστάιν κατορθώνει να μην προδώσει το πνεύμα του πολυδιασκευασμένου μυθιστορήματός της.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
After the Hunt: Το #MeToo στα χέρια του Λούκα Γκουαντανίνο είναι μια μπερδεμένη υπόθεση

Ανταπόκριση από τη Βενετία / After the Hunt: Το #MeToo στα χέρια του Γκουαντανίνο είναι μια μπερδεμένη υπόθεση

Ο Λούκα Γκουαντανίνο νοσταλγεί τη χαμένη τέχνη του διαλόγου, αλλά το After the Hunt χάνει το δίκιο του στην ακαδημαϊκή φλυαρία και τις σεναριακές αστοχίες.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

2 σχόλια
Ο Μεριλιν Μανσον εχει επισης παιξει και στην ταινια Wrong Cops (2013) του Quentin Dupieux, γνωστου μεταξυ αλλων για την ταινια Rubber με πρωταγωνιστη ενα λαστιχο αυτοκινητου! Κρατωντας επιφυλαξεις, οφειλω να τονισω πως η προαναφερθεισα ταινια υπηρξε το ερμηνευτικο ντεμπουτο του performere αντι για την 7 σεζον του Sons Of Anarchy.