O Marilyn Manson θα παίξει έναν Ινδιάνο δολοφόνο στην μεγάλη οθόνη

O Marilyn Manson θα παίξει έναν Ινδιάνο δολοφόνο στην μεγάλη οθόνη Facebook Twitter
4

 

Ο Marilyn Manson, o βασιλιάς της διαστροφής θα παίξει κάτι σαν τον ‘μπαμπούλα’ όπως δήλωσε σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο Rolling Stone στην επερχόμενη ταινία των Corey Asraf και John Swab που έχει τίτλο ‘Let Me Make You A Martyr’.

 

Μετά το ντεμπούτο του σαν ηθοποιός στην τηλεοπτική σειρά Sons of Anarchy, συναντάει για ακόμη μια φορά τον ηθοποιό Mark Boone Junior που επίσης έπαιζε στους Sons σε ένα θρίλερ που αφορά έναν βάναυσο πατέρα που δεν τον σταματάει τίποτα μέχρι να βρει και να κυνηγήσει τους αιμομίκτες απογόνους του.

 

Ο διάσημος ροκ σταρ δήλωσε ότι «από την πρώτη μέρα μου ζήτησαν να γδάρω ένα κογιότ. Ήταν ήδη πεθαμένο. Μου ζήτησαν επίσης να κάψω ένα σπίτι και να "σκοτώσω" μερικούς ανθρώπους έτσι η απάντηση μου ήταν "ναι", φυσικά».

 

Στο φιλμ, τα υιοθετιμένα αδέρφια June και Drew Glass (από διαφορετικούς γονείς) ερωτεύονται αλλά πρέπει να το κρύψουν από τον πατέρα τους Larry που έχει δολοφονικές τάσεις. Για να γλυτώσουν από την οργή του, το σκάνε. Ο Manson θα παίξει τον δολοφόνο που θα στείλει ο πατέρας τους για να τους κυνηγήσει. Του δίνει μάλιστα και ένα δαχτυλίδι για να το κάνει!

 

Πώς πήρε το ρόλο;

 

Ο διάσημος ροκ σταρ δήλωσε ότι «από την πρώτη μέρα μου ζήτησαν να γδάρω ένα κογιότ. Ήταν ήδη πεθαμένο. Μου ζήτησαν επίσης να κάψω ένα σπίτι και να "σκοτώσω" μερικούς ανθρώπους έτσι η απάντηση μου ήταν "ναι", φυσικά».

 

Και επειδή το στόρι ακούγεται περίεργο για να γίνει ακόμη πιο περίεργο, ο χαρακτήρας του Manson είναι Ινδιάνος! Ο Manson δεν το ήξερε αρχικά αλλά τελικά δεν αποδείχτηκε κάτι δύσκολο μιας και όπως δήλωσε έχει ινδιάνικη καταγωγή.

 

«Δεν χρειαζόταν να κάνω πολλές αλλαγές στην εμφάνιση μου», είπε. «Είχα ήδη ξυρίσει το κεφάλι μου για να κάνω μια μοικάνα και τα μαλλιά μου είναι μαύρα, έτσι χωρίς να ακολουθήσω κάποιο συγκεκριμένο στερεότυπο που θα έκανε τον χαρακτήρα μου να μοιάζει σαν μισός Ινδιάνος. Νομίζω ότι αρχικά τον είχαν φανταστεί σαν κάποιον με μακριά μαύρα μαλλιά».

 

Το "Let Me Make You A Martyr" αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο του crowdfunding για να μαζευτούν λεφτά από την Kickstarter καμπάνια έτσι ώστε να ολοκληρωθεί αλλά υπάρχει τρέιλερ για να πάρουμε μια πρώτη γεύση.

 

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οι Βοσκοί»: Μια σπάνια στιγμή για το ελληνικό σινεμά / «Οι Βοσκοί»: Το αριστούργημα του Νίκου Παπατάκη που για χρόνια αγνοούσαμε / «Οι Βοσκοί»: Η ταινία που έφτυσε στα μούτρα τα ιερά και τα όσια

Οθόνες / «Οι Βοσκοί»: Το αριστούργημα που αγνοούσαμε για χρόνια

Η ανατρεπτική ταινία του Νίκου Παπατάκη σε τρεις προβολές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Ένας σπουδαίος Έλληνας σκηνοθέτης, μια πλειάδα λαμπρών ηθοποιών και μια ταινία που ξεγύμνωσε την ελληνική κοινωνία και, περισσότερο από μισό αιώνα μετά, παραμένει επίκαιρη.
ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ
Βενσάν Κασέλ: «Όταν δεν επιθυμείς, βαριέσαι, ή πεθαίνεις»

Οθόνες / Βενσάν Κασέλ: «Όταν δεν επιθυμείς, βαριέσαι ή πεθαίνεις»

Ο Γάλλος ηθοποιός βρέθηκε στην Αθήνα για την πρεμιέρα της «Θυσίας», της νέας ταινίας του Ρομέν Γαβρά, στην οποία πρωταγωνιστεί, της οποίας το μεγαλύτερο μέρος γυρίστηκε στα λατομεία του Βώλακα στη Δράμα. Μιλά στη LiFO για την ταινία, τον Ελληνογάλλο σκηνοθέτη, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τη ζωή και την τέχνη του.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Φλόγα ή «φλόμπα» το «Digger»;

Ένα podcast του Θοδωρή Κουτσoγιαννόπουλου / Φλόγα ή «φλόμπα» το «Digger»;

Με αφορμή το «Digger» που διχάζει κοινό και κριτικούς, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος συζητά με τον κριτικό και σκηνοθέτη Γιάννη Δαββέτα για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ταινία, όσα λέει το καταγγελτικό σινεμά για την εποχή μας και το πόσο μοιάζουν τελικά ο Κρουζ με τον Ινιάριτου (Περιέχει spoilers).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
«Ανατολικά της Εδέμ» στο Netflix: Άσε το κακό να μπει

Daily / «Ανατολικά της Εδέμ» στο Netflix: Άσε το κακό να μπει

Εβδομήντα χρόνια μετά την ταινία του Καζάν, η εγγονή του παρουσιάζει τη δική της εκδοχή στο βιβλικό μελόδραμα του Τζον Στάινμπεκ, τοποθετώντας την «τερατώδη» ηρωίδα του στην καρδιά της αφήγησης.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
KinoFest: Όλες οι ταινίες που είδαμε στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Πάτρας

Οθόνες / KinoFest: Όλες οι ταινίες που είδαμε στο ξεχωριστό φεστιβάλ της Πάτρας

Στην έβδομη διοργάνωσή του, το κινηματογραφικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Achaia Clauss στην Πάτρα, βράβευσε για ακόμα μία χρονιά σπουδαίες γερμανόφωνες ταινίες. Το Βραβείο Κοινού απέσπασε η ελβετική ταινία «Hello Betty / Hallo Betty» του Πιερ Μονάρ.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
ANIMASYROS 2026: Μεγαλύτερο, καλύτερο και πιο φιλόδοξο από ποτέ

Οθόνες / AnimaSyros: Πιο πλούσιο και πιο φιλόδοξο από ποτέ

Η μεγαλύτερη –και ίσως η καλύτερη– διοργάνωση στα 19 χρόνια του φεστιβάλ, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Σύρο, ήταν η φετινή, αποδεικνύοντας ότι έχει εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ animation στον κόσμο.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

σχόλια

2 σχόλια
Ο Μεριλιν Μανσον εχει επισης παιξει και στην ταινια Wrong Cops (2013) του Quentin Dupieux, γνωστου μεταξυ αλλων για την ταινια Rubber με πρωταγωνιστη ενα λαστιχο αυτοκινητου! Κρατωντας επιφυλαξεις, οφειλω να τονισω πως η προαναφερθεισα ταινια υπηρξε το ερμηνευτικο ντεμπουτο του performere αντι για την 7 σεζον του Sons Of Anarchy.