El Pais: Το λουκέτο της ΕΡΤ συνδέεται και με το φιάσκο της Gazprom

El Pais: Το λουκέτο της ΕΡΤ συνδέεται και με το φιάσκο της Gazprom Facebook Twitter
3

Με τις πιέσεις της Τρόικα αλλά και το φιάσκο της Gazprom που επέφερε ισχυρό πλήγμα στο Σαμαρά,  συνδέει η εφημερίδα Εl Pais την απόφαση της κυβέρνησης για λουκέτο στην ΕΡΤ. Σε άρθρο στην πρώτη διαδικτυακή σελίδα της η ισπανική εφημερίδα επισημαίνει ότι με αυτή την απόφαση η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της Ε.Ε. χωρίς δημόσια τηλεόραση. Σημειώνει επίσης ότι όταν θα ξαναλειτουργήσει η ΕΡΤ θα έχει πλέον μόνο 700 άτομα, σύμφωνα με πηγές των Ισπανών, ενώ θα ανασταλεί και η καταβολή του τέλους ως την επαναλειτουργία.

Η El Pais αναφέρεται επίσης σε όσα είπε ο κ. Κεδίκογλου για κακοδιαχείρση στην ΕΡΤ και γράφει ότι σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, μόνο το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας στην ΕΡΤ είναι 3-8 φορές παραπάνω από τους άλλους φορείς.  

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΡΑ ΝΤΕΡΝ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΣΕΙΡΑ

TV & Media / Η υπόθεση Έπσταϊν γίνεται σειρά με τη Λόρα Ντερν σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, η σειρά καταγράφει την έρευνα που αποκάλυψε τη συμφωνία που είχε συνάψει ο Έπσταϊν το 2008 με ομοσπονδιακούς εισαγγελείς, επιτρέποντάς του να αποφύγει βαρύτερες κατηγορίες
THE LIFO TEAM
Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

TV & Media / Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

Το βρετανικό περιοδικό The Face ανακοίνωσε ότι σταματά ξανά τη λειτουργία του, επτά χρόνια μετά το relaunch του το 2019. Το τεύχος για την άνοιξη του  2026 θα είναι το τελευταίο, κλείνοντας ένα ακόμη κεφάλαιο για έναν τίτλο που σημάδεψε τη βρετανική style και youth culture.
THE LIFO TEAM