Ιερώνυμος για ΕΡΤ: «Είναι αδιανόητο…»

Ιερώνυμος για ΕΡΤ: «Είναι αδιανόητο…» Facebook Twitter
6

Ανακοίνωση για το λουκέτο στην ΕΡΤ εξέδωσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για την απόφαση της κυβέρνησης.

«Είναι αδιανόητο» τονίζει, «σε μια στιγμή τόσο κρίσιμη για την Πατρίδα, να σιγήσει η φωνή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Μια φωνή που χρόνια τώρα υπηρετεί την ενημέρωση, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό στο σύνολο του».

«Είναι αδιανόητο εκατοντάδες εργαζόμενοι να γίνονται βορά στο βωμό σκοπιμοτήτων και να θυσιάζονται εξαιτίας φαύλων πολιτικών και πρακτικών δεκαετιών. Είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα η θεραπεία ενός Οργανισμού που αντιμετωπίζει προβλήματα και τελείως διαφορετικό θέμα η ξαφνική και βίαιη θανάτωση του», προσθέτει ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλεξανδρούπολη: Μπλόκο αγροτών στο αεροδρόμιο - Ζητούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην ανέβει στη Θράκη

Ελλάδα / Αλεξανδρούπολη: Μπλόκο αγροτών στο αεροδρόμιο - Ζητούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην ανέβει στη Θράκη

«Η φτώχεια μάς χτυπάει την πόρτα, η κυβέρνηση δεν έχει κανέναν απολύτως σχεδιασμό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης
LIFO NEWSROOM
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ

Ελλάδα / ΣτΕ: Αντισυνταγματκές οι διατάξεις για την εξίσωση αποφοίτων καλλιτεχνικών σχολών με αποφοίτους Λυκείου

Ο νομοθέτης, με τη νέα απόφαση του ΣτΕ, θα πρέπει να διακρίνει τους αποφοίτους των Ανώτερων Σχολών Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης από τους αποφοίτους σχολών δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Καλά τα λέει, και γενικότερα ο Jeronimo έχει σωστές απόψεις στην πλειονότητα των θεμάτων , αλλά προσωπικά πιστεύω πως η εκκλησία δεν πρέπει να έχει λόγο για πολιτικές αποφάσεις.