ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.2.2023 | 19:54

Θα ήθελα τα φώτα σας …

Είμαι 22 χρονών αγόρι και μου αρέσει πάρα πολύ μια κοπέλα που είναι περίπου ( 30-40 χρονών ). Μου αρέσει πάρα πολύ , την σκέφτομαι συνέχεια , είναι πανέμορφη αλλά διατάζω να της ζητήσω να βγούμε. Είναι ελεύθερη. Υπάρχει οπτική επαφή ( κοιταζόμαστε συχνά ). Μια μέρα πήρα την πρωτοβουλία και της έδωσα ένα κόκκινο τριαντάφυλλο. Της άρεσε πάρα πολύ. Μετά πέρασε λίγος καιρός και δεν μου έχει πει η δείξει κάτι , αλλά υπάρχει συχνή οπτική επαφή και λέμε τα τυπικά ( τι κάνεις ; …). Μου γελάει καμία φορά στην αρχή που με βλέπει. Τι να κάνω ;; Να της ζητήσω μα βγούμε ;;. Δεν ξέρω τι να κάνω , δεν δείχνει καθαρά σημάδια.
4
 
 
 
 
σχόλια

Ναι να της ζητήσεις να βγείτε. Πιθανόν να είναι κάτι εφήμερο, μια περιστασιακή ερωτική περιπέτεια, πρέπει και οι δυο να το έχετε στο μυαλό σας.
Να σου πει ναι εύχομαι και να περάσετε θαυμάσια όσο διαρκέσει.
Μακάρι να αποτελέσει και σχέση ζωής και για τους δυο σας, ποτέ δεν ξέρεις.
Μην πληγωθείς όμως και κυρίως μην την πληγώσεις εκείνη αν είναι κάτι περιστασιακό.
Μπορεί κάποια στιγμή να θελήσει αυτή να προχωρήσει αλλιώς ή κι εσύ το ίδιο.
Ξεκαθαρίστε τα από την αρχή.
Καλό φούντωμα πάθους σας εύχομαι.

Ξέρεις τι ,εφόσον σου χαμογελάει , ζήτα να βγείτε και ακόμα και αν πει όχι θα το πει με όμορφο τρόπο . Αφού σου έχει φερθεί όμορφα κ με το τριαντάφυλλο. Μην φοβάσαι, μπορεί απλά από τον χαρακτήρα της να μην παίρνει πρωτοβουλίες. Πολύ πιθανό βέβαια είναι και απλά να κολακεύεται και να μην θέλει κάτι μαζί σου αλλά θα είναι ευγενική όπως και να χει πιστεύω.

Άλλο 30 άλλο 40. Είναι περίεργο (και καχύποπτο) να έλκεται μια 40αρα πχ από έναν 22ρη. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ωριμότητας, κάτι που εκτιμούν ιδιαίτερα οι γυναίκες.
Anyway, δεν ξέρω αρκετές πληροφορίες επί της κατάστασης που περιγράφεις οπότε σου προτείνω να της ζητήσεις να βγείτε και ότι γίνει.

Υ.Γ. Μην πέσεις με τα μούτρα όμως.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ