ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.11.2022 | 12:13

Παραδέχομαι

πως ενώ εγώ του είπα να χωρίσουμε επειδή τα περισσότερα στη σχέση μας μου φαίνονταν βαρετά,εντούτοις το ερωτικό μεταξύ μας ήταν εκπληκτικό,υπήρχε απίστευτη χημεία,και όπως είναι φυσικό,και μετά και από 3 σχεδόν μήνες που έχουν περάσει,νιώθω την έλλειψη.Θα μου πείτε πως υπάρχουν τρόποι να καλυφθεί η έλλειψη και να ικανοποιηθεί η συγκεκριμένη ανάγκη,όμως εγώ δέν θέλω να μπλέξω με τον κάθε τυχαίο που δέν ξέρω τί σόι άνθρωπος είναι και τί θα μου βγεί.Με τον πρώην μου διατηρούμε επαφή,δηλαδή εκείνος μου στέλνει πολύ συχνά και εγώ απαντώ τυπικά.Άν του πώ να τα πούμε και από κοντά θα έρθει τρέχοντας,κι εγώ θα βρώ τον τρόπο να οδηγήσω την κατάσταση στο επίμαχο θέμα(σιγά το δύσκολο δηλαδή)όμως δέν θέλω να φανεί ότι τον επαναπροσέγγισα για κάτι τόσο ευτελές.Εκτός εάν του πώ ότι θέλω να είμαστε πάλι μαζί όπως πρίν,όμως αυτό είναι κάτι που δέν θέλω γιατί θα ξαναφορτωθώ όλα τα παρελκόμενα της κανονικής σχέσης.Έχω φτάσει πλέον στο μή περαιτέρω,σε σημείο που το βράδυ δέν κοιμήθηκα καθόλου γιατί σκεφτόμουν,και σήμερα δέν πήγα στη σχολή γιατί ήμουν στα μαύρα μου τα χάλια από την αϋπνία.Είμαι να σκάσω είμαι.Μπορείτε και να με κράξετε φίλοι,δέν έχω πρόβλημα,γιατί κι εγώ καταλαβαίνω ότι κάπου είμαι λάθος,δέν νομίζω όμως ότι είμαι εξ ολοκλήρου.
13
 
 
 
 
σχόλια

Θα μου πείτε πως υπάρχουν τρόποι να καλυφθεί η έλλειψη και να ικανοποιηθεί η συγκεκριμένη ανάγκη,όμως εγώ δέν θέλω να μπλέξω με τον κάθε τυχαίο που δέν ξέρω τί σόι άνθρωπος είναι και τί θα μου βγεί.

Όλα τόσο εύκολα είναι λοιπόν ή αυτή τη σιγουριά σού την προσφέρει η ηλικία της νεότητάς σου, η ευχέρεια και η ικανότητα που έχεις και οι ευκαιρίες που απλόχερα σού δίνονται;
Αναρωτιέμαι. Ρητορικά, δεν ψάχνω απάντηση.
Με τον πρώην σου να είσαι ειλικρινής, πες του τι ακριβώς θες ώστε να αποφύγεις απρεξηγήσεις και τα παρελκόμενα της κανονικής σχέσης που γράφεις πως δε θες.
Από εκεί και πέρα δεν έχεις κάτι να χάσεις αν δοκιμάσεις και κάτι περιστασιακό που μάλλον σ' αυτή τη φάση περισσότερο είσαι, αυτό καταλαβαίνω από το κείμενό σου.
Καλή σταδιοδρομία και καλή αποφοίτηση από τη σχολή.

Κατ' εμέ, εφόσον έληξε η σχέση σας, και μάλιστα με δική σου πρωτοβουλία, σημαίνει ότι έκλεισε ένας κύκλος, πάει. Εκτός αν έχεις λόγους να νιώθεις ότι δεν έχει κλείσει και απλώς περνούσες μια φάση που ήθελες να είσαι ελεύθερη ξανά και να παίξεις αλλού, χωρίς να σου κάτσει όπως ήθελες, όμως. Πάντως, αν το ερωτικό μεταξύ σας ήταν καλό, δεν καταλαβαίνω γιατί ξαφνικά επιμένεις τόσο να ξεφύγεις από "όλα τα παρελκόμενα της κανονικής σχέσης." Η σταθερότητα δεν σημαίνει απαραίτητα βάλτος. Λογικό κι επόμενο είναι κάποια στιγμή να σας φύγει εκείνη η φάση με τις πεταλούδες στο στομάχι, όταν νιώθεις ενθουσιασμό με το κάτι καινούριο και το δέος για το άγνωστο, όταν αδημονείς να κατακτήσεις το μυστήριο που υπόσχεται η πρώτη γνωριμία. Αν θες αυτή τη φάση του πρώτου ενθουσιασμού, δεν θα το βρεις σε μια μακροχρόνια σχέση. Πιο δύσκολα, όμως, βρίσκεις εκείνο το αίσθημα ότι κάνεις έρωτα και κοιμάσαι με τον αγαπημένο σου άνθρωπο, με τον οποίον έχεις περάσει φάσεις και καλές και κακές και μπρος στον οποίον έχεις ρίξει τις άμυνές σου... Οπότε, σκέψου τι σου είναι πιο σημαντικό σ' αυτή τη φάση, αλλά τότε να αναζητήσεις και τον ανάλογο άνθρωπο. Το να βρίσκεσαι με πρώην καθαρά για σεξ το βρίσκω άσκοπο, γιατί οπωσδήποτε θα κουραστεί ο ένας εκ των δυο σας απ' αυτή την κατάσταση που δεν θα πηγαίνει πουθενά. Ζήτημα χρόνου είναι ώσπου ο ένας να θελήσει επανασύνδεση ή να ενθουσιαστεί με κάτι καινούριο αλλού και να φύγει.

@Penthesileia

Το πρόβλημα είναι στην συμπεριφορά της, που του πετάει ψιχουλάκια μόνο και μόνο για τα δικά της θέλω. Και άστον αυτόν να λιώνει στα πατώματα.

" για κάτι τόσο ευτελές" γιατί είναι ευτελές? εξαιρετικό είναι (η μισή ιστορία τ πλανήτη γύρω απ πηδουλους εξελίχθηκε) αν μείνετε μόνο σε αυτό πλέον κ τίποτα άλλο Θα θέλει όμως? εγω θ έλεγα ναι

Η πλειοψηφία των γυναικών αυτή τη στιγμή παίρνουν το κόκκινο χάπι.
Αν σε αγαπάει ,έκανες μαλακία που τον έχεις έτσι και θα το καταλάβεις πραγματικά όταν θα βρει άλλη που θα τον ενδιαφέρει πραγματικά και δε θα έρχονται μυνήματα πια .Μπορεί βέβαια να μη σε νοιάζει αν έχεις ένα εγώ σα το Έβερεστ

Έτσι κοριτσάρα μου, συνέχισε να τον χειραγωγείς. Αν στα έκανε αυτά όμως άνδρας θα έβλεπες πως είναι και η άλλη πλευρά του νομίσματος.

Υ.Γ. Το έχω ξαναπεί, οι γυναίκες κολλάνε με καλό σεξ και ας είναι και μλκς/βαρετός /κλπ ο άλλος.

Πρότεινε του να κάνετε μόνο αυτό . Ειλικρινής να είσαι . Επίσης το θέμα είναι ότι θέλεις να νιώθεις πολύ επιθυμητή από κάποιον γι'αυτό διαλέγεις κάποιον που κόβει φλέβα και το ξέρεις . Αν θες πάντα το σίγουρο δεν θα προχωρήσεις ποτέ. Δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεις κάποιον καινούριο που να νιώθεις καλά αρκεί να ακούς τη διαίσθησή σου κ να βρεις ένα νορμάλ άτομο

Είσαι εξ ολοκλήρου λάθος. Οι άνθρωποι δεν είναι παιχνίδια, πιόνια να τα παίζουμε. Εκείνος δείχνει να έχει ακόμα συναισθήματα. Εσύ όχι. Δεν θα ήθελες να ήσουν στην θέση του, οπότε κράτα την αρχική σου επιλογή να φύγεις απο αυτή την σχέση, και κράτα τις σκέψεις σου για σένα. Παρέα με τον καφέ σου.

Μου φαίνεται παράξενη αυτή η εξομολόγηση, πότε δεν έχω κάνει καλό σεξ με κάποιον που είναι βαρετός.Εννοω πως στο δικό μου το μυαλό τουλάχιστον, άνθρωπος που κάνει καλό σεξ και έχω χημεία μαζί του αποκλείεται να βαριέμαι την παρέα του. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Η σεξουαλικη συμπεριφορά απεικονίζει τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου νομίζω. Όπως και η ποιότητα της σχέσης απεικονειζεται στο σεξ. Το να μην κολλάνε οι χαρακτήρες αλλά να είναι καλό το σεξ, είναι κάτι σύνηθες δυστυχώς. Αλλά να βαριέσαι τον άλλον και να σου αρέσει το σεξ μαζί του, είναι κάπως αντιφατικό.