ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.1.2022 | 23:00

Δέν μπορώ να το εξηγήσω,αλλά είναι πολύ ωραίο

Είμαι κοπέλα 22,και τον τελευταίο χρόνο δέν ξέρω πώς έτυχε,και άρχισα να κάνω φιλική παρέα με αγόρια,συγκεκριμένα με τρείς συμφοιτητές μου.Φυσικά και διατηρώ τις σχέσεις με τις φίλες μου που αγαπάω και εκτιμώ,αλλά μαζί με τα συγκεκριμένα παιδιά,νιώθω διαφορετικά.Ό,τι και άν ζητήσω από τον καθένα,δέν θα μου το αρνηθεί,πιστέψτε το.Πάνω απ'όλα,νιώθω ασφαλής όταν είμαι με τον καθένα ξεχωριστά ή και όταν είμαστε και οι τέσσερις.Εγώ έχω μόνο φιλικά αισθήματα,για εκείνους δέν ξέρω,και η προσοχή και η φροντίδα που εισπράττω,είναι κάτι που μου αρέσει πολύ.
6
 
 
 
 
σχόλια

Επιβεβαίωση από σκυλάκια ψάχνεις. Όχι φιλία. Αυτό που περιγράφεις είναι εκμετάλλευση. Ειδικά όταν λες ότι δεν ξέρεις/δεν σε νοιάζει πως σε βλέπουν οι ίδιοι.

''η προσοχή και η φροντίδα που εισπράττω,είναι κάτι που μου αρέσει πολύ''

''Ό,τι και άν ζητήσω από τον καθένα,δέν θα μου το αρνηθεί,''

Δεν είναι φιλία αυτό που περιγράφεις αλλά τραγελαφική προσπάθεια να ικανοποιήσεις τις ανασφάλειες σου και την ανάγκη σου για επιβεβαίωση.

Υ.Γ. Κάπως έτσι ξεκινά το σενάριο τσόντας. λολ

@Little goat

''Και ποια δεν ήθελε τρεις άντρες στα πόδια της;''

Ανατομικά αδύνατο, αλλά σε τσόντα όλα γίνονται.
lol

Σοβαρά τώρα, κάποια που δεν έχει ανάγκη από επιβεβαίωση και θέλει μια υγιή σχέση.