ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.10.2021 | 14:39

Θεμα παρεας

Εδω και 3.5 μηνες εχω αλλαξει πολη εφυγα απο εκεινη που σπουδαζα και πηγα σε μια μεγαλυτερη. Στη νεα πολη δεν ειχα πολη μεγαλο κυκλο, εχω ομως την κολλητη μου στην οποια ολα αυτα τα χρονια πηγαινα συχνα οποτε λιγο πολυ ειχα γνωρισει και την παρεα της και καναμε παρεα πλεον ολοι μαζι. Μεσα στο καλοκαιρι βρηκα και μια προσωρινη δουλεια ωστε να αρχισω να γνωριζω ατομα αλλα να βγαλω και το κατιτίς μου. Εν τελει αυτο δουλεψε εν μερει στο θεμα γνωριμιων διοτι το περιβαλλον ειναι λιγο πιο κλειστο. Γενικα δεν μπορω να πω πως ειμαι ευκολη στο να κανω νεες γνωριμιες, μου αρεσει μεν αλλα δυσκολευομαι ειδικα μετα απο καποια ασχημα συμβαντα που ειχα σε αυτο το κομματι στη προηγούμενη μου πολη. Θαυμαζω εκεινους που γνωριζουν ατομα ακομη και στο δρομο που περπατανε. Δεν ξερω πως το κανουν μαλλον ειναι η αυρα τους.. Τελος παντων το προβλημα μου ειναι πως περναω αρκετα ομορφα με τη κολλητη μου και τους υπολοιπους αλλα πολλες φορες νιωθω πως δεν ειναι παρεα μου και πως πηγαινω σαν προσθηκη. Ενω μιλαμε με τα παιδια και μπορει να τυχει να βγουμε ακομη κι αν δεν ειναι η κολλητη μου αλλα και παλι ετσι νιωθω και δε μου αρεσει να ειναι ετσι και να εξαρτωμαι. Θα ηθελα να κανω και δικο μου κυκλο και να εχω εναλλακτικες στις παρεες μου.. αλλα δυσκολευομαι στο πως να το καταφερω αυτο!
1
 
 
 
 
σχόλια

Ξέρεις όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Αν αισθάνεσαι σα προσθήκη νομίζω αυτό θα το βγάζεις και παραέξω με αποτέλεσμα και οι άλλοι να σε βλέπουν σα προσθήκη. Αν διεκδικήσεις το χώρο σου σε μια κουβέντα κανένας δε πρόκειται να σε δει σα προσθήκη. Άρχισε όμως και καμιά δραστηριότητα και κάνε κ δικούς σ φίλους, μην επαναπάυεσαι στη κολλητή σου παράλληλα. Οι άνθρωποι σέβονται τους ανεξάρτητους ανθρώπους.