ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.8.2021 | 22:07

Αναίσθητοι

Θεέ μου. Πώς γίνεται κάποιοι άνθρωποι να μην έχουν ενσυναισθηση. Ζούμε στο πυρήνα της μικρής μας πόλης, πότε θα καταλάβουν ότι δεν θέλουμε τη μουσική στη διαπασών. Δεν ζούνε μόνοι τους. Έχει ανθρώπους γύρω που πρέπει να πάμε δουλεια. Πρέπει να αλλάξει η νομοθεσια για τις ώρες κοινής ησυχίας.
4
 
 
 
 
σχόλια

Η ηχορύπανση είναι μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί πολύ κοσμο κυρίως σε χώρες με μεγάλα ποσοστά κατοίκων που ζουν σε πολυκατοικίες και πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Ώρες ώρες λέω μακάρι να εμένα σε σπίτι σαν κάτι θρίλερ στη μέση του δάσους,
..

Δυστυχώς μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας (σας) φέρονται με τον μόνο τρόπο που ξέρουν ( αυτον του ανθρώπου των σπηλαίων).
Τελευταία διάβαζα για τον τύπο, που είχε μόνιμα 2 σκυλιά πάνω στην ταράτσα του σπιτιού του και κάτω από το άρθρο τα σχόλια αναγνωστών. Είναι φρικτό το τι θεωρούν κάποιοι ως νόμιμο και σωστό, τα δε επιχειρήματα βγαλμένα από κόμικ του Μίκυ Μαους.

Αν θες οι ώρες κοινής ησυχίας να είναι όλο το 24αωρο λυπάμαι αλλά δε γίνεται. Θα πρέπει και εσύ να σεβαστείς ότι μένεις με κόσμο τριγύρω και όχι σε νεκροταφείο. Αν δεν τηρούν τις ώρες κοινής ησυχίας κάνε παρατήρηση.Αν σε αγνοήσουν τότε κάλεσε αστυνομία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ