ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.6.2021 | 22:28

Διακοπές

Είμαι 25 χρόνων και λόγω του ότι ζω και σπούδασα στην πόλη μου, δεν έχω φύγει ποτέ από το πατρικό μου όπου ζω με αυστηρούς γονείς. Γενικά πάντα είχαν θέμα έστω και να βγω μια βόλτα με μια φίλη/φίλο. Επίσης να πω ότι η εγνοια τους είναι απλά να είμαι στο σπίτι, αλλά και όταν κάθομαι μέσα δεν ασχολούνται καθόλου μαζί μου, ούτε καν τα τυπικά. Φέτος λοιπόν θέλω να πάω διακοπές μαζί με το αγόρι μου (που φυσικά δεν ξέρουν ότι έχω), όμως δεν ξέρω πως.. Προφανώς δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με φίλους ή μόνη μου. Πιστεύετε ότι χρειάζεται να ξέρουν κάτι; αν τους πω κάτι τι θα φανεί πειστικό;
5
 
 
 
 
σχόλια

Ρε σεις είναι ιδέα μου ή οι γονείς γίνονται πιο συντηρητικοί? Δεν μπορώ να το καταλάβω. Είχαμε και μεις κάνα δυο που ούτε πενθήμερη άφηναν τα παιδιά να έρθουν αλλά ήταν μειοψηφία. Τώρα ακούω συχνά αυτά τα περιστατικά. Τι φάση?. Κοπέλα μου, είσαι 7χρονια ενήλικη, όχι μπέμπα, δεν θα γίνεις το κακό κορίτσι αν πας διακοπές. Πήγαινε, να προσέχεις και να περάσεις καλά.

Μία λύση είναι να εξαφανιστείς και να σε ψάχνουν στο amber alert. Καλό θα τους κάνει, τέτοιοι που φαίνονται.

Σοβαρά τώρα, δεν είναι δυνατόν κάποιος που δεν έχει καν βαδίσει να τρέξει αμέσως μαραθώνιο. Έχεις χάσει πολλά ενδιάμεσα στάδια εφηβικής επανάστασης κι ενηλικίωσης. Σύντομα πρέπει να διεκδικήσεις τον απογαλακτισμό σου, πρώτα με εξόδους χωρίς πολλά πολλά, έπειτα με ένα ΣΚ με φίλες σου, και κατόπιν με διακοπές με το αγόρι σου.

Δυστυχώς ξέρω ατομα στα 30 + που ακόμα οι γονείς τους φωνάζουν αν αργούν το βράδυ. Ο λόγος που το ανεχονται είναι γιατί ακόμα ζουν στο σπίτι τους και δε θέλουν συγκρούσεις μήπως τους διώξουν ή μήπως σταματήσει ο παράς.