Μητέρα Αλέξη Γρηγορόπουλου: Αμετανόητος ο Κορκονέας - Θέλει να ζει χωρίς τύψεις

Μητέρα Αλέξη Γρηγορόπουλου: Αμετανόητος ο Κορκονέας - Θέλει να ζει χωρίς τύψεις Facebook Twitter
1

Την οργή και την θλίψη της εξέφρασε η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, μία ημέρα πριν την θλιβερή επέτειο της δολοφονίας του, λέγοντας πως  ο Επαμεινώνδας Κορκονέας είναι αμετανόητος και «θέλει να εξακολουθεί να ζει απερίσπαστος τη ζωή του χωρίς τύψεις». 

Για τη δολοφονία του γιου της,την αποφυλάκιση του Κορκονέα και για την επανεξέταση της υπόθεσης μετά από την αίτηση αναίρεσης που άσκησε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν. 

«Πραγματικά είναι 11 χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου και δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω το λόγο που έχω χάσει το παιδί μου» είπε η κ. Τσαλικιάν προσθέτοντας ότι «η δολοφονία του Αλέξανδρου ήταν ένα γεγονός απίστευτο πέρα από κάθε ανθρώπινη λογική».

  

Λίγες ώρες πριν από τη μαύρη επέτειο ζητά να τιμηθεί η μνήμη του παιδιού της χωρίς ένταση και χωρίς έκτροπα που αμαυρώνουν τη μνήμη του. Όπως ανέφερε «κάθε χρόνο γίνεται ένα μνημόσυνο για τον άδικο χαμό του Αλέξανδρου, χιλιάδες διαδηλωτές εκφράζουν την οργή και αγανάκτηση τους για αυτό που έχει συμβεί απλά αυτό που θέλω να πω ο Αλέξανδρος ήταν ένα παιδί πράο φιλήσυχο κατά της βίας και όλα αυτά που γίνονται, τα έκτροπα οι ταραχές, τα επεισόδια και οι δολιοφθορές στο κέντρο της Αθήνας δεν εκφράζουν καθόλου την προσωπικότητα και προσβάλλουν την υστεροφημία του Αλέξανδρου και για αυτό θα ήθελα αυτά να αποφεύγονται» 

Όπως είπε «θεωρώ ότι λόγοι υπεράσπισης επέβαλαν να κατασκευαστεί μία εικόνα για τον Αλέξανδρο διαφορετική από αυτή που πραγματικά ήταν το παιδί. Τη στιγμή που αποκλείστηκαν ψυχιατρικοί λόγοι στους δολοφόνους που οδήγησαν σε αυτή την πράξη έπρεπε να κατασκευαστεί μία εικόνα Αλεξάνδρου που να δημιουργήσει ένα άλλοθι στους δολοφόνους του» πρόσθεσε. 

Όσον αφορά την δικαστική απόφαση για τους Σαραλιώτη και Κορκονέα είπε ότι «ήταν άδικη και αναξιόπιστη για τον Αλέξανδρο. Αθώωσαν τον Σαραλιώτη και επέβαλαν στον Κορκονέα τη μικρότερη ποινή. Ένας άνθρωπος που αποκαλούνταν "Ράμπο" δεν μπορεί να έχει σύννομο βίο. Ο Σαραλιώτης άκουγε τον Κορκονέα εκείνο το βράδυ. Ανέμενα τη συγκεκριμένη τροπή της υπόθεσης καθώς κατάλαβα ότι η απόφαση ήταν προειλημμένη. Αισθάνθηκα τόσο άσχημα που δεν ήθελα να ξαναπάω στο δικαστήριο». 

«Περιμένω από τον Άρειο Πάγο να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον Αλέξανδρο» τόνισε η κ. Τσαλικιάν και πρόσθεσε ότι «καμία τιμωρία δεν είναι αρκετή για αυτό που συνέβη. Ο Κορκονέας είναι αμετανόητος και θυμωμένος επειδή μπήκε φυλακή. Είναι υποκριτής καθώς ενόψει της απόφασης του εφετείου εκδήλωσε το υποκριτικό ενδιαφέρον να με συναντήσει. Με αηδίασε αυτό το ενδεχόμενο. Θεωρώ ότι θέλει να εξακολουθεί να ζει απερίσπαστος τη ζωή του χωρίς τύψεις στη ζωή του». 

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Του έστειλαν εξώδικο οι επιχειρηματίες του νυχτερινού κέντρου που εργαζόταν την προηγούμενη σεζόν

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Του έστειλαν εξώδικο οι επιχειρηματίες του νυχτερινού κέντρου που εργαζόταν την προηγούμενη σεζόν

Τον καλούν να αποκαταστήσει δημόσια την τιμή και τη φήμη τους, αποσύροντας κάθε δυσφημιστική αναφορά και επιστρέφοντας τα χρήματα όπως υποστηρίζουν τους οφείλει
THE LIFO TEAM
Μαρουσάκης: Κατάρρευση του αντικυκλώνα για φέτος - Δύο καιρικές φάσεις έως την Πρωτοχρονιά

Ελλάδα / Μαρουσάκης: Κατάρρευση του αντικυκλώνα για φέτος - Δύο καιρικές φάσεις έως την Πρωτοχρονιά

Από αύριο ξεκινάει η «παρέλαση» διαδοχικών βαρομετρικών χαμηλών» προειδοποιεί ο μετεωρολόγος - Οδεύουμε με έντονα άστατες καιρικές συνθήκες προς τα Χριστούγεννα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαζωνάκης: «Παίρνει δύναμη για να συνεχίσει» - Η πρώτη αντίδραση της οικογένειάς του μετά τη μήνυση

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Παίρνει δύναμη για να συνεχίσει» - Η πρώτη αντίδραση της οικογένειάς του μετά τη μήνυση

«Η αγάπη αυτή είναι κάτι που μας ευχαριστεί» ανέφερε το οικογενειακό περιβάλλον του τραγουδιστή εν μέσω της δικαστικής διαμάχης που βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσά τους
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαζωνάκης: Εν αναμονή προκαταρκτικής έρευνας - Ο τραγουδιστής θα κληθεί για εξηγήσεις μετά τη μήνυση

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Εν αναμονή προκαταρκτικής έρευνας - Ο τραγουδιστής θα κληθεί για εξηγήσεις μετά τη μήνυση

«Το να κατηγορείται κάποιος ότι έκανε μία πρόταση για να συνευρεθεί με κάποιον άλλον ενήλικα, δεν νομίζω πια ότι είναι και το πιο σοβαρό πράγμα στον κόσμο» ανέφερε ο δικηγόρος του δημοφιλούς τραγουδιστή
THE LIFO TEAM
Αγρότες:

Ελλάδα / Αγρότες: Κλείνουν και τις παρακαμπτήριες οδούς - Τι αποφάσισαν για τις γιορτές

Μετά το τέλος της χθεσινής πανελλαδικής σύσκεψης στις Σέρρες, οι αγρότες της χώρας αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, απαντώντας αρνητικά στην πρόταση της κυβέρνησης για συνάντηση
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια