ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.10.2019 | 20:44

Έρως

Πάνε τωρα τρία χρόνια που δεν είμαι σεξουαλικά ενεργή.. Δεν προέκυψε κάτι να μου αρέσει, έφαγα και μια χυλόπιτα και κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα. Μου στέλνει συνέχεια ένα παιδί, φαίνεται πολύ καλός και είναι ευγενικός και όλα καλά.. Απλά εμένα δεν μου το βγάζει και πάρα πολύ.. Δεν με έλκει..Διάφορα άτομα από τον περίγυρο μου μου λένε να κάνω κάτι γα να ξαναμπώ στο παιχνίδι.. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω ότι έχω ξεχάσει πώς είναι το φλερτ και όλα τα συναφή.. Ήλπιζα να βρω τον έρωτα αλλά καταλήγω ότι μαλλον θα συμβιβαστώ σε μία ντεμί κατάσταση..
7
 
 
 
 
σχόλια
Δεν σου κάνει κλικ απλά ο συγκεκριμένος. Όταν βρεις κάποιον που σου κάνει κλικ, μην κωλωσεις επειδή νιώθεις περίεργα και αμήχανα λόγω αποχής.Υπομονη. Αστούς άλλους να λένε, έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λένε. Αν δεν νιώθεις κάτι οι γύρω σου δεν μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις με το ζόρι.
Μην πιέζεσαι αν δεν το νιώθεις...Κράτα μια επικοινωνία με το παιδί(χωρίς να το κοροιδεύεις) και αν στην συνέχεια το δεις πιο ζεστά το θέμα ,εχει καλώς...Αν όχι,πάλι καλώς θα έχει...Κανείς δεν έπαθε κακό , απο σεξουαλική αποχή και μερικές χυλόπιτες...
Εγώ πάλι νομίζω πως η ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου είναι η εξής: "Θα με ενδιέφερε να γνωρίσω αυτό το παιδί χωρίς τις συμβουλές των φίλων μου;".Εγώ καταλαβαίνω πως όχι. Και για εμένα αυτό είναι εντάξει. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι απλά για να ενταχθούμε στη "μάζα". Άλλωστε το ότι είσαι μόνη σου δεν συνεπάγεται ότι δεν περνάς και μόνη σου καλά ή το ότι θα έπρεπε να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο από αυτό που θέλεις.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ