Η αλήθεια για την σχέση Μόνικας - Τσάντλερ και γιατί «αποκλείεται» ένα reunion των Friends

Η αλήθεια για την σχέση Μόνικας - Τσάντλερ και γιατί «αποκλείεται» ένα reunion των Friends Facebook Twitter
1

«Τα Φιλαράκια» Μόνικα, Τσάντλερ, Φοίβη, Τζόι, Ρέιτσελ και Ρος δεν πρόκειται να επιστρέψουν ξανά στις τηλεοπτικές οθόνες, τόνισαν οι δημιουργοί της σειράς, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα άγνωστο παρασκήνιο της αγαπημένης σειράς.

«Δεν πρόκειται να κάνουμε ένα reunion σόου, δεν πρόκειται να υπάρξει reboot», τόνισε χαρακτηριστικά η συνδημιουργός και παραγωγός των Friends, Μάρτα Κάουφμαν, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Tribeca TV Festival, με αφορμή την 25η επέτειο της τηλεοπτικής σειράς. «Το σόου αφορούσε εκείνη την στιγμή της ζωή σου που οι φίλοι είναι η οικογένειά σου», εξήγησε η ίδια, προσθέτοντας πως «η ζωή αλλάζει όταν η οικογένειά σου γίνεται η οικογένειά σου». Όσο για ενδεχόμενο reboot, «Όχι, δεν πρόκειται να ξεπεράσει αυτό που κάναμε», σημειώνει η Μάρτα Κάουφμαν.

Την ίδια άποψη έχει και ο Ντέιβιντ Κρέιν, επίσης συνδημιουργός και παραγωγός της σειράς. «Κάναμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Το κάναμε σωστά και το τελειώσαμε», απάντησε ο ίδιος. 

Η αλήθεια για την σχέση Μόνικας - Τσάντλερ και γιατί «αποκλείεται» ένα reunion των Friends Facebook Twitter

Στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου, αποκάλυψαν επίσης το παρασκήνιο πίσω από την σχέση της Μόνικας και του Τσάντλερ, τους οποίους υποδύθηκαν οι Κόρτνεϊ Κοξ και Μάθιου Πέρι, εξηγώντας πως αρχικά η ιδέα ήταν το ζευγάρι να κάνει κάτι μόνο για μια νύχτα και στη συνέχεια να ακουστούν διάφορα αστεία για το πόσο άβολα ένιωσαν μετά το σεξ. Ωστόσο το κοινό είχε άλλη γνώμη, οπότε οι σεναριογράφοι δημιούργησαν την δεύτερη πολύ βασική σχέση της σειράς, μετά από εκείνη τους Ρος και της Ρέιτσελ.

«Ποτέ δεν είχαμε σκοπό να φτιαχτεί το ζευγάρι Μόνικα και Τσάντλερ», είπε η Μάρτα Κάουφμαν, εξηγώντας πως οι δυο τους θα είχαν μια νύχτα μαζί και μετά θα επέστρεφαν στην φιλική τους σχέση. «Αλλά η αντίδραση του κοινού ήταν τόσο δυνατή, και η χημεία τους τόσο καλή που τελικά έπρεπε να το ακούσουμε όλο αυτό. Ξέραμε πως εκεί θα υπήρχε μια πραγματική σχέση», πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από Deadline

TV & Media
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Πέφτουν σε αντίφαση, ως προς τα λεγόμενά τους. Η στροφή στην οικογενειακή προοπτική είχε ήδη συμβεί, όταν η Μόνικα κι ο Τσάντλερ αποφάσισαν να συζήσουν ως ζευγάρι. Αυτό συνέβη στα μισά της σειράς, αν δεν κάνω λάθος. Η σχέση της Ρέιτσελ με τον Ρος, βασίζεται σ' ένα εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο: ο Ρος είχε συναισθήματα για την Ρέιτσελ από τα σχολικά του χρόνια, απ' όπου κρατάει κι η γνωριμία τους. Η ολοκλήρωση μιας παιδικής αγάπης, είναι κάτι αληθινό. Η σχέση του Τσάντλερ με την Μόνικα μοιάζει να έχει οικοδομηθεί πάνω στην ανασφάλεια: αφού δεν έχουμε βρει κάτι καλύτερο κι αφού γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον, δεν τα φτιάχνουμε; Δεν ξέρω, βέβαια, αν το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι το να είσαι 30 χρονών και να είσαι μες στην ανασφάλεια, ή να τα φτιάχνεις με κάποιον/κάποια που μέχρι χτες ήταν φιλαράκι σου. Διαφωνώ με πολλά πράγματα σ'αυτήν την σειρά. Θεωρώ πως η αλήθεια είναι ότι δεν είχαν σαφές πλάνο κι ούτε κάποιο σοβαρό κοινωνικό σχόλιο να κάνουν.