ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για Συμφωνία των Πρεσπών: Καλά ξεμπερδέματα με τους ακροδεξιούς που ενσωματώσατε

ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για Συμφωνία των Πρεσπών: Καλά ξεμπερδέματα με τους ακροδεξιούς που ενσωματώσατε Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
2

«Η πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, δικαιώνεται απόλυτα» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνεται ότι «επί μήνες, η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης, επιδόθηκαν σε μια απίστευτη πατριδοκαπηλία, υποδαυλίζοντας τον εθνικισμό και την ακροδεξιά συνωμοσιολογία, για να αλιεύσουν ψήφους από τα ακροδεξιά. Έφτασαν στο σημείο να μιλούν ακόμα και για ανταλλαγή της μη περικοπής των συντάξεων, με την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Όπως συνεχίζει, «μόλις δέκα μέρες μετά τις εκλογές, η πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, δικαιώνεται απόλυτα. Τώρα, οι υπουργοί της μιλούν για "επωφελείς τρόπους συνεργασίας και για τις δύο πλευρές" (Μ. Βαρβιτσιώτης), και για "ένα καλύτερο μέλλον και για τις δύο χώρες" (Ν. Παναγιωτόπουλος)».

Καταλήγει δε η ίδια ανακοίνωση: «Δεν μπορούμε παρά να τους ευχηθούμε καλή επιστροφή στην πραγματικότητα, και την πάγια εθνική γραμμή της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, αλλά και καλά ξεμπερδέματα, με τους ακροδεξιούς και εθνικιστές που, με αφορμή τις Πρέσπες, ενσωμάτωσαν στο κόμμα τους».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM
Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάστηκε πεντέμισι μήνες για να κάνει την κωλοτούμπα του. Η Νέα Δημοκρατία την έκανε την δική της σε λιγότερο από δυο εβδομάδες.Αυτό θα πει καταιγιστικοί ρυθμοί και επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου...
"Έφτασαν στο σημείο να μιλούν ακόμα και για ανταλλαγή της μη περικοπής των συντάξεων, με την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών"Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν είχε ικανό το ΣΥΡΙΖΑ να διαπραγματευτεί την ανταλλαγή του Μακεδονικού με ακύρωση της περικοπής των συντάξεων. Μόνο ίσως με αναβολή της περικοπής, και αυτό πολύ είναι.