Ο Μητσοτάκης δεν θέλει να χρησιμοποιεί τις δύο θωρακισμένες πρωθυπουργικές BMW

Ο Μητσοτάκης δεν θέλει να χρησιμοποιεί τις δύο θωρακισμένες πρωθυπουργικές BMW Facebook Twitter
4

Πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρνήθηκε να παραλάβει τις θωρακισμένες πρωθυπουργικές BMW, αναφέρουν οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για μια κίνηση συμβολισμού.

Οι πληροφορίες έρχονται από το περιβάλλον του πρωθυπουργού καθώς ακόμη επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει, αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρνήθηκε να παραλάβει τις δύο θωρακισμένες πρωθυπουργικές BMW και πως αποφάσισε να εξακολουθήσει να κινείται με το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Χθες έγινε γνωστό πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχεδιάζει και αλλαγές για το Μαξίμου καθώς αναμένεται να χρησιμοποιεί το μέγαρο ως χώρο υποδοχής υψηλών προσκεκλημένων και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις.

Πρόθεση του προέδρου τη ΝΔ είναι να στήσει το αρχηγείο του στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στον πέμπτο όροφο αναμένεται να βρίσκεται το γραφείο του.

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
πως εξελιχτηκε ο Γιωργακης δηλαδη? ανατιναχτηκε η "θωρακισμενη οικονομια" στα χερια του, και οταν σκεφτηκε να κανει τοτε σταση πληρωμων και καταρρευση του δημοσιου με δημοψηφισμα ΠΡΙΝ το μνημονιο Α', πηγαν να τον λιντσαρουν.
Οι άλλοι με τα παιδιά του τσοχατζόπουλου και κρουζιέρα σε κότερα και ο κούλης να μην μπορεί να μπει ούτε σε θωρακισμένο αυτοκίνητο. Πρωθυπουργός της Ελλάδας είσαι και επιβάλλεται η ύψιστη ασφάλεια είτε είσαι ο κούλης είτε ο τσιπράκος.Έλεος με τις ιδεοληψίες των πασόκων του συριζα και την φοβία των δεξιών.Να ξεκολλάμε λίγο...