Η Μπέττυ Μπαζιάνα με την σύζυγο του Ζάεφ στο κάστρο των Σκοπίων - Αντάλλαξαν δώρα

Η Μπέττυ Μπαζιάνα με την σύζυγο του Ζάεφ στο κάστρο των Σκοπίων - Αντάλλαξαν δώρα Facebook Twitter
1

H Μπέττυ Μπαζιανα επισκέφτηκε το μεσημέρι το κάστρο των Σκοπίων και στην ξενάγηση την συντρόφευε η σύζυγος του Ζόραν Ζάεβ, Ζόριτσα Ζαέβα.

Οι δύο γυναίκες ξεναγήθηκαν στο μεσαιωνικό φρούριο, το οποίο είναι χτισμένο στο ψηλότερο σημείο της πόλης και έχει θέα στον ποταμό Αξιό.

Μετά την ξενάγηση, οι Πρώτες Κυρίες, επιβιβάστηκαν στο ίδιο αυτοκίνητο για να συνεχιστεί η συνάντηση τους με γεύμα σε εστιατόριο του κέντρου.

Η Μπέττυ Μπαζιάνα με την σύζυγο του Ζάεφ στο κάστρο των Σκοπίων - Αντάλλαξαν δώρα Facebook Twitter
Η Μπέττυ Μπαζιάνα με την σύζυγο του Ζάεφ στο κάστρο των Σκοπίων - Αντάλλαξαν δώρα Facebook Twitter


Κατά την άφιξη τους στο εστιατόριο αντάλλαξαν δώρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ζαέβα προσέφερε στην Μπέττυ Μπαζιάνα ένα κόσμημα από πέρλες της λίμνης Οχρίδας, ενώ η Μπέττυ Μπαζιάνα της χάρισε ένα μεταξωτό μαντήλι με σχέδια του Έλληνα ζωγράφου Γιάννη Μόραλη.


Στην ιδιαίτερα θερμή κουβέντα τους κατά τη διάρκεια του γεύματος, αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων και στη συμφωνία των Πρεσπών και εξέφρασαν την κοινή ελπίδα που αυτή γεννάει για τη φιλία και την ειρήνη των δυο λαών.

Tις φωτογραφίες δημοσίευσε στο Instagram o Ζόραν Ζάεφ:

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια