ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.10.2018 | 21:47

Είσαι πολύ.

Μην ψεύδεσαι,δεν σε αγαπούν.Μόνο τον εαυτό τους σκέφτονται.Δεν τους νοιάζει.Δεν μπορούν να σε αγαπήσουν ,κανείς δεν μπορεί.Είσαι πολύ,είσαι πολύ για αυτούς.Μην αυταπατάσαι,δεν σε ξέρουν.Δεν θέλησαν να σε μάθουν.Αρκέστηκαν σε αυτό που ήθελαν και φύγανε.Δεν θέλησαν να μπούνε να δούνε.Βρήκαν αλλού καλύτερα,βολεύτηκαν.Ξέρεις κάτι;Μπορείς να τα καταφέρεις και μόνος σου.Δεν τους χρειάζεσαι.Πονάς,το ξέρω.Η μοναξιά πονάει,θέλεις να μοιράζεσαι,να αγαπάς και να αγαπιέσαι και να καταλαβαίνεις και να σε καταλαβαίνουν.Αλλά να σου πώ κάτι;Είσαι πολύ,πάρα πολύ,τόσο πολύ που ξεχειλίζεις και απλώνεσαι,περνάς από παράθυρα και δρόμους,αγκαλιάζεις και ταξιδεύεις. Δεν σε αντέχουν γιατί είσαι παντού είσαι απ'όλα.Είσαι πολύ,πάρα πολύ.Δεν συμβαδίζουν γιατί δεν μπορούν.Είσαι πολύ,πάρα πολύ.Ούτε εσύ δεν ξέρεις τι να σε κάνεις και καταλήγεις να μισείς ,να χάνεσαι και να μικραίνεις .Να μικραίνεις τόσο για να βρεις μια θέση,ένα κουτί για να κλειστείς εκεί.Μα εσύ είσαι τόσο πολύ που δεν χωράς σε κουτάκια,σε κλειστά μυαλά και ιδέες.Δεν θα μικρύνεις ποτέ τόσο πολύ ,δεν πρέπει.Είσαι πολύ.
1
 
 
 
 
σχόλια
Θα σταματήσεις να είσαι πολύ όταν πιστέψεις οτι είσαι περισσότερο απο τους άλλους. Αλλα επειδή σε συμπάθησα, σου προτείνω να διαβάσεις το περι τρέλας του τολστόι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ