Λαζαρίδης κατά Καμμένου: Τον αφήνω μόνο στον πολιτικό κατήφορο

Λαζαρίδης κατά Καμμένου: Τον αφήνω μόνο στον πολιτικό κατήφορο Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης σε συνέχεια της κόντρας του με τους ΑΝΕΛ.

«Αφήνω τον Πάνο Καμμένο να πορευτεί μόνος του σε αυτόν τον πολιτικό κατήφορο που επέλεξε», τονίζει ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης, απαντώντας στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο οποίος σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι «ο συγκεκριμένος βουλευτής δεχόταν απειλές τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του».

«Είναι αδιανόητο ο ΥΕΘΑ να θεωρεί ότι η εθνική ευαισθησία, ο πατριωτισμός και η προσπάθεια υπεράσπισης της Μακεδονίας μας, είναι αποτέλεσμα χρηματισμού ή διαπλοκής» αναφέρει ο ανεξάρτητος βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης.

«Αποτέλεσμα χρηματισμού και διαπλοκής είναι η εγκατάλειψη των ιδεωδών και των εθνικών δικαίων της πατρίδας. Επομένως, αλλού θα πρέπει να κατευθύνονται αυτές οι κατηγορίες. Δεν θα ανοίξω διάλογο. Αφήνω τον Πάνο Καμμένο να πορευτεί μόνος του σε αυτόν τον πολιτικό κατήφορο που επέλεξε» επισημαίνει.

Απάντηση των ΑΝΕΛ

«Ο εντός εκτός και επι τα αυτά, δεν δικαιούται να ομιλεί. Η εθνική ευαισθησία και η υπεράσπιση της πατρίδας είναι υπόθεση γενναίων ανδρών. Ανήκει ο κ. Λαζαρίδης σε αυτούς;», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, απαντώντας στον ανεξάρτητο βουλευτή και σημειώνει: «Οι πράξεις του έδειξαν πως όχι. Ας τον συνοδεύει από δω και στο εξής η ντροπή».

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά μια δυσώδης υπόθεση διαπλοκής μετά το 2019 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ και «γαλάζιων» παραγόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ο Λαζαρίδης προτίμησε να δέχεται ύβρεις και απειλές από το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ και τον Καμμένο, από το να δέχεται ύβρεις και απειλές από τους ψηφοφόρους του. Ποιος ξέρει τι φοβούνται περισσότερο οι αλλοι Καμμένοι και Συριζαίοι που υπογράφουν ότι τους φέρει στη Βουλή το γελαστό παιδί και ο Τσεκελώτος.