Μητσοτάκης: Είναι ώρα να γίνουν εκλογές

Μητσοτάκης: Είναι ώρα να γίνουν εκλογές Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Το πάγιο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για άμεση διεξαγωγή εκλογών επανέλαβε από τη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Είναι ώρα να γίνουν εκλογές για να φύγουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γιατί προκαλούν μεγάλη ζημιά στην πατρίδα» επισήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που επιτέθηκε με δριμύτητα στην κυβέρνηση, τόσο για τη συμφωνία στο ονοματολογικό της πΓΔΜ, όσο και για τις επιλογές της στην οικονομία.

Kατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος "Export Summit VI", ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για «κυνισμό χωρίς όρια και τέλος προκειμένου να παραμείνουν λίγο περισσότερο στην εξουσία» και μίλησε για «ανέντιμο και ανήθικο συμψηφισμό» οικονομικών και εθνικών επιλογών.

«Η χώρα βαδίζει ήδη σε έναν δρόμο διπλά ναρκοθετημένο από ένα τέταρτο επί της ουσίας μνημόνιο και από μια πολύ κακή συμφωνία για το Σκοπιανό. Το τέταρτο μνημόνιο υπονομεύει σε βάθος χρόνου την οικονομία ενώ η κακή συμφωνία για το Σκοπιανό ανοίγει εθνικές πληγές με αδιευκρίνιστες ακόμα συνέπειες» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Η χώρα οδηγείται σταθερά σε όλο και χειρότερη θέση μόνο και μόνο για να κρατηθούν λίγο παραπάνω στις καρέκλες τους αυτοί που κυβερνούν», κατέληξε. 

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μητσοτάκης :«Η χώρα οδηγείται σταθερά σε όλο και χειρότερη θέση μόνο και μόνο για να κρατηθούν λίγο παραπάνω στις καρέκλες τους αυτοί που κυβερνούν». Η χώρα θα οδηγηθεί σε καλύτερη θέση, μόνον εάν αυτοί που - και προφανώς - βιάζονται να εκλεγούν, έχουν μελετήσει και συντάξει μετρήσιμο οικονομικό πλάνο π.χ.πενταετίας και όχι απλά δέσμη γενικών εξαγγελιών.Κάτι τέτοιο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.Επομένως, οι ΝΔίτες θέλουν να εκλεγούν κυρίως για να βγάλουν τα σώψυχά τους με αυτούς που κοντράρονται "σου 'πα - μου 'πες", μέσα στο κλίμα πόλωσης και διχασμού.ΑΥΤΟ ΟΔΗΓΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.Οι ΝΔίτες μέσα.στην πρεμούρα τους αυτό το παρακάμπτουν.Εμείς να το θυμόμαστε.